• VCA gecertfiticeerd
  • Particulieren en bedrijven
  • Zorgeloos verhuizen

Verhuisbedrijf Zuid-Holland

Willemse Verhuizingen is als verhuisbedrijf in heel Zuid-Holland actief om zowel particulieren als bedrijven te bedienen. Een verhuizing is een inspannend proces waarbij de hulp van een professioneel verhuisbureau nu eenmaal essentieel is.

Verhuisbedrijf Zuid-Holland: gegarandeerd een zorgeloze verhuizing

Omdat wij begrijpen dat dit proces vaak geld- en tijdrovend is bieden wij u service aan tegen een lage prijs, maar wel van de beste kwaliteit. Willemse Verhuizingen zorgt er niet alleen voor dat uw inboedel veilig van A naar B wordt gebracht, maar wij helpen u ook graag bij de (de)montage van uw meubilair. Mocht u uw spullen tijdelijk ergens op willen slaan, dan zorgen wij daar ook voor. Onze ‘Handy-Man service’ gaat zelfs nog een stapje verder en neemt alle tijdrovende en minder populaire klusjes zoals het ophangen van lampen van u over. Als verhuisbedrijf zijn wij niet alleen actief in Zuid-Holland, maar in heel Europa.

Meer informatie en contact

Wij zorgen al met al voor een vlekkeloze verhuizing, precies zoals u dat wilt! Mocht u meer informatie willen over ons verhuisbedrijf in Zuid-Holland, bel dan gerust naar 0180 66 59 31. U kunt ook het contactformulier op deze site invullen voor bijvoorbeeld vragen over een offerte. Deze is geheel vrijblijvend zodat u zich in alle rust kunt oriënteren op onze mogelijkheden.

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner?

Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Willemse Verhuizingen