• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Erkende Verhuizers

Willemse Verhuizingen heeft het keurmerk Erkende Verhuizers. Dit betekent dat we als verhuisbedrijf zijn aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers en voldoen aan diverse strenge eisen omtrent kwaliteit, milieu en veiligheid. We geven u graag meer informatie over het keurmerk en welke garanties het u biedt!

Erkende Verhuizers

Over het keurmerk Erkende Verhuizers

De Organisatie voor Erkende Verhuizers staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de verhuisbranche. Het doel van het keurmerk is bescherming voor u als klant en waarborging van de kwaliteit van verhuisservices. Een verhuisbedrijf verkrijgt het keurmerk Erkende Verhuizer als zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen, waaronder het hanteren van vaste algemene voorwaarden, het bieden van gegarandeerde service en kwaliteit en het regelmatig ondergaan van controles op materiaal en personeel.

Wat is het voordeel van een erkend verhuisbedrijf voor u?

Een verhuizing door een Erkend Verhuisbedrijf geeft u zekerheid en garantie op een succesvolle verhuizing. De voordelen van een erkend verhuisbedrijf hebben we voor u op een rijtje gezet:

Duidelijke verhuisregels

De Organisatie voor Erkende Verhuizers heeft duidelijke regels opgesteld omtrent verhuizingen, opslag en handyman diensten. Hierdoor heeft u inzicht in de rechten en plichten van uzelf en ons als verhuisbedrijf. Deze regels zijn in samenspraak met de Consumentenbond vastgelegd in de Algemene voorwaarden.

Standaard all-risk verzekering tot € 100.000,- op uw volledige inboedel

Voor verhuizingen binnen Nederland vragen we als verhuisbedrijf altijd het Garantiecertificaat Erkende Verhuizers voor u aan. Dit certificaat is een verzekeringspolis die ervoor zorgt dat uw particuliere inboedel op basis van nieuwwaarde verzekerd is tot een bedrag van tenminste € 100.000,- tegen alle verliezen en materiële schade. De volledige verzekeringsvoorwaarden leest u in de Algemene voorwaarden.

Verhuizing door experts met de juiste middelen

De Organisatie voor Erkende Verhuizers toetst regelmatig of aangesloten verhuisbedrijven voldoen aan milieu, kwaliteits- en arbobeleid, beschikken over de juiste verzekeringen en of ze in bezit zijn van de wettelijk verplichte NIWO-transportvergunning. Daarnaast keuren ze onze materialen, zoals heftrucks en verhuisliften en controleren ze of onze verhuizers over het verhuisdiploma beschikken. Door deze grondige toetsing weet u zeker dat we enkel gekwalificeerd personeel en materiaal gebruiken voor uw verhuizing.

Garantie op verhuizing en aanbetaling

In het geval van faillissement of surseance van betaling van uw Erkende Verhuizer regelt de Organisatie voor Erkende Verhuizers een ander verhuisbedrijf met het keurmerk die uw verhuizing uitvoert. Daarbovenop staat de organisatie garant voor uw aanbetaling (maximaal 25% of €1.000 van de afgesproken verhuisprijs).

CO2-neutrale verhuizing

Uw verhuizing door een Erkende Verhuizer is CO2-neutraal. Dit betekent dat we de CO2-uitstoot die vrijkomt bij uw inboedelverhuizing zoveel mogelijk terugdringen. Het deel van de uitstoot dat overblijft compenseren we in een cookstove project in Malawi. Dit is een WNF Gold standard compensatieproject.

Onafhankelijke geschillencommissie

Er kan altijd iets misgaan tijdens een verhuizing. In de meeste gevallen komen klanten en de Erkende Verhuizer tot een snelle en goede oplossing. Als u er niet uitkomt met het verhuisbedrijf gaat de Geschillencommissie Verhuizen, bestaande uit onafhankelijke juristen, de zaak beoordelen en een bindende uitspraak doen voor beide partijen. Zo bent u altijd verzekerd van een rechtmatige afloop.

Willemse Verhuizingen: dé erkende verhuisspecialist voor al uw verhuizingen

Bent u op zoek naar een Erkende Verhuizer voor uw verhuizing? Ons specialistische verhuisteam helpt u graag verder. We hebben jaren ervaring in particuliere en bedrijfsverhuizingen en plannen uw verhuizing van a tot z, zodat we u volledig ontzorgen tijdens deze hectische periode. Bij Willemse Verhuizingen helpen we u graag verder bij de volgende verhuizingen:

Wilt u uw verhuizing laten uitvoeren door erkende verhuisexperts? Neem dan eenvoudig contact met ons op via de buttons!