• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Magazijnverhuizing

Bij Willemse Verhuizingen hebben we ruime ervaring op het gebied van magazijnverhuizingen. Elk magazijn heeft zijn eigen inventaris. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit stukgoed, kleine voorverpakte goederen of breekbare materialen.

Bij een magazijnverhuizing is een goede voorbereiding uiteraard van belang. U wilt dat de goederen zorgvuldig verpakt worden en bij aankomst in het nieuwe bedrijfspand efficiënt kunnen worden geplaatst. Daarnaast vraagt het inpakken en vervoeren van sommige materialen een deskundige aanpak. U mag erop rekenen dat we vanuit Willemse verhuizingen de juiste verpakkingsmaterialen gebruiken en specialistisch te werk gaan. Wij kunnen uw magazijn daarom accuraat en snel verhuizen.

Een specialistische aanpak bij magazijnverhuizing

Voordat de magazijnverhuizing daadwerkelijk plaatsvindt, zullen wij alle zaken rondom de verhuizing met u doorspreken. Een magazijnverhuizing kan verschillende werkzaamheden betreffen, zoals bijvoorbeeld het demonteren van stellingen, vervoeren van breekbare goederen of inrichten van de nieuwe bedrijfshal. Aan de hand van het gesprek maken wij samen met u een planning voor de totale verhuizing.

Een vast contactpersoon

U krijgt vanuit Willemse verhuizingen een vast contactpersoon aangewezen die het verhuizingsproces zal begeleiden. Uw contactpersoon zal ook de verhuisplanning bewaken, zodat de magazijnverhuizing niet van het tijdschema afwijkt.

Complete bedrijfsverhuizing inclusief magazijnverhuizing

Bij Willemse verhuizingen kunnen wij ook de complete bedrijfsverhuizing voor u uitvoeren. Hierbij zal het magazijnen en de inboedel van het bedrijf worden verhuisd.

Het verhuisproces zal er in dit geval iets anders uit komen te zien. Bij een kantoorverhuizing wordt bijvoorbeeld ook het kantoormeubilair en computerapparatuur verhuisd. Wij zorgen uiteraard voor een bijpassende planning voor uw verhuizing.

Op de oude locatie demonteren we de kantoormeubels en nadat deze vakkundig in de verhuiswagen zijn geplaatst, zorgen we dat uw oude pand bij vertrek schoon wordt opgeleverd. Op de nieuwe locatie leveren wij de kantoormeubels weer zorgvuldig af en zetten deze (indien gewenst) voor u in elkaar.

We kunnen zelfs de apparatuur voor u aansluiten en daarbij de kabels netjes wegwerken. Het verpakkingsmateriaal nemen we na de verhuizing uiteraard weer mee, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Het opslaan van uw inventaris

Is het magazijn op de nieuwe locatie nog niet gereed om het volledige magazijninventaris te borgen? Het huren van een tijdelijke opslagruimte is bij Willems verhuizingen ook mogelijk. Uw magazijnvoorraad wordt in een bewaakte opslag geplaatst en kan later, op een afgesproken datum, naar uw nieuwe magazijn worden verhuisd.

Uw magazijnverhuizing in vertrouwde handen

Als verhuisbedrijf zijn we gespecialiseerd in het verhuizen van zowel grote als kleine magazijnen. Wij voeren magazijnverhuizingen uit door heel Nederland. Heeft de magazijnverhuizing een internationale bestemming, ook dan kunt u bij ons terecht.

Internationale verhuizingen

Willemse Verhuizingen is in het bezit van een NIWO-vergunning. Dat betekent dat onze chauffeurs opgeleid zijn om internationale transporten uit te voeren. Daarnaast regelen we voor u al het papierwerk dat bij dit soort internationale magazijnverhuizingen komt kijken. In alle gevallen mag u rekenen op een magazijnverhuizing, die nauwkeurig en efficiënt wordt uitgevoerd door onze ervaren verhuizers. Zo worden uw bedrijfsprocessen minimaal verstoord en kunt u snel weer aan de slag in het nieuwe magazijn. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Bespreek de mogelijkheden met ons team

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar 0180 66 59 31 of vraag een verhuisofferte aan.