• Neem contact op:0180 66 59 31
 • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
 • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Verhuisbedrijf Krimpen aan de Lek

We zetten ons graag in om u zorgeloos van en naar Krimpen aan de lek te verhuizen. Uw wensen bespreken we vooraf. Zo kunnen we tijdig een plan op maat maken. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Dankzij onze flexibele verhuisservice maken we elke verhuiswens mogelijk. We realiseren graag de verhuizing die u voor ogen ziet. Zonder een onverwacht hoog kostenplaatje.

We verplaatsen uw goederen van en naar de afgesproken plekken. Hierbij zullen we uw meubels demonteren en op de nieuwe bestemming weer monteren. We zijn een familiebedrijf dat zich professioneel inzet om u probleemloos van A naar B te verhuizen.

 • Familiebedrijf
 • VCA gecertificeerd
 • Uitgebreide verhuisservice met eigen opslag
 • Verhuisplan en offerte op maat
 • Geen onverwachte facturen

Wilt u graag een verhuisplan op maat ontvangen? Neem gerust contact op om uw gewenste verhuizing te bespreken. We zijn te bereiken via onderstaande buttons of maak gebruik van ons contactformulier.

Kosten verhuizing Krimpen aan de Lek

Bij elke verhuizing spreken we van tevoren het verhuisplan en de offerte door. Zodra dit akkoord is, kan de verhuizing beginnen. Op deze manier zit u straks niet met onverwachte kosten en weet u precies wat u van ons kan verwachten. Om het ideale verhuisplan samen te stellen, bespreken we van tevoren de volgende zaken:

 • Route naar nieuwe bestemmingsplek
 • Extra verhuisdiensten
 • Grootte van uw goederen
 • Bereikbaarheid locatie A en B
 • Huren van verhuismaterialen

Een verhuizing naar of van Krimpen aan de Lek

We verhuizen van en naar Krimpen aan de Lek. U kunt van tevoren aangeven wat uw wensen zijn. Hier bedenken we vervolgens een verhuisplan voor en stellen een offerte op maat op. Zodra beide akkoord zijn, gaan we op de afgesproken datum aan de slag. We zullen met ons team op tijd bij u op locatie zijn en starten met de voorbereiding. We laden uw goederen zorgvuldig in en maken ze klaar voor vervoer.

Eenmaal op de nieuwe locatie gaan we gelijk aan de slag met het uitladen. We zorgen dat alles netjes op zijn plek terechtkomt. Wanneer alles naar wens is, ronden we de verhuizing af. Zo profiteert u altijd van een volledig verzorgde verhuizing, zonder poespas.

Soorten verhuizingen van Willemse Verhuizingen

We nemen uw verhuizing van of naar Krimpen aan de Lek graag uit handen en ontzorgen u volledig. Ons ervaren verhuisteam staat klaar voor elke type verhuisklus. U bepaalt in welke mate u de verhuizing uit handen geeft. We zijn daarin heel flexibel. Zo zorgen we ervoor dat de verhuizing altijd past bij het budget. We gaan graag aan de slag voor uw:

Binnen- en buitenlandse verhuizingen

We beschikken bij Willemse Verhuizingen over een VCA-certificaat. Hierdoor kunnen we u zowel binnen Nederland als Europa verhuizen. Heeft u dus internationale verhuisplannen? Ons ervaren team staat te allen tijde voor u klaar. Van kleine tot grote klussen, we regelen het graag voor u. Neem contact met ons op om uw nationale of internationale verhuizing te bespreken.

Onze verhuisdiensten

Door de jaren heen hebben we diverse verhuisklussen met succes mogen uitvoeren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze extra verhuisdiensten. Zo zetten we ons breed in en laten we uw verhuizing zo goed mogelijk verlopen. We regelen graag voor u:

Verhuisomgeving Krimpen aan de Lek

Onze verhuisdiensten zijn in de gehele omgeving van Krimpen aan de Lek inzetbaar.

 

Recensies

“We moesten met ons bedrijf eigenlijk zo snel mogelijk verhuizen naar een nieuwe locatie. Gelukkig had het team van Willemse meteen een duidelijk plan voor ons gerealiseerd. Alles kon in 1 keer probleemloos over. Top mannen!”

“Ik en mijn man gingen kleiner wonen en hadden veel spullen over. Dankzij de opslagservice van Willemse konden we alle overige meubels tijdelijk opslaan. Voor een volledige verhuisservice bedrijf is Willemse verhuizingen zeker aan te raden”

“Ik wist van tevoren niet wat ik precies nodig had voor mijn verhuizing. De mannen van Willemse gaven een duidelijk plan en een bijhorende offerte. Daar houd ik van en het gaf mij rust. Volledig tevreden verhuisd naar mijn nieuwe woning.”

Contact opnemen

Ontvang een vrijblijvende verhuisofferte door contact met ons op te nemen. We geven u graag inzicht in de verhuiskosten en onze verhuisdiensten. U bereikt ons via 0180 66 59 31 en info@willemseverhuizingen.nl. Of stuur een bericht via het onderstaande contactformulier.