• Neem contact op:0180 66 59 31
 • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
 • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Verhuisbedrijf Bergambacht

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Bergambacht? Willemse Verhuizingen wordt graag uw verhuispartner. We beschikken over diverse verhuisdiensten die we dagelijks inzetten om inboedels zorgeloos van punt A naar B te brengen. Op basis van onze jarenlange ervaring in het vak en professionele verhuisapparatuur stellen we altijd een offerte op die perfect aansluit op uw verhuiswensen.

Zo demonteren en monteren we eenvoudig uw meubels. En heeft u geen ruimte om alles mee te verhuizen? Maak dan handig gebruik van onze streng beveiligde opslagruimtes. We zijn een familiebedrijf dat u graag een zorgeloze verhuizing bezorgt.

 • We verhuizen u door heel Nederland en internationaal
 • Familiebedrijf met jarenlange ervaring
 • Breed scala aan aanvullende verhuisdiensten
 • Verhuisplan op maat
 • Geen onverwacht hoge factuur achteraf

Verhuiskosten Bergambacht

Voorafgaand aan de verhuizing bespreken we uw verhuiswensen en stellen we op basis hiervan een duidelijke offerte op. Zodra hij akkoord is, plannen we uw verhuisdag in onze agenda. Zo weet u precies waar u aan toe bent en ontvangt u geen onverwachte offertes achteraf. Bij het samenstellen van de offerte bespreken we met u de volgende zaken die invloed hebben op de verhuisprijs:

 • De route naar het nieuwe adres
 • Bereikbaarheid oude en nieuwe bestemming
 • De grootte van uw inboedel
 • Aanvullende verhuisdiensten
 • Huren van verhuismaterialen

Soorten verhuizingen

We staan klaar voor elke soort verhuizing; van een kleine tot een grote inboedel. Willemse Verhuizingen beschikt over voldoende verhuismateriaal. Daarnaast verhuizen we iedereen. U kunt bij ons terecht voor uw bedrijfsverhuizingseniorenverhuizing en particuliere verhuizing. We zijn u graag van dienst!

Binnen- en buitenlandse verhuizingen

We zijn een erkend verhuisbedrijf met een VCA-certificaat. Dit geeft u de garantie dat we uw inboedel veilig en zorgeloos naar elke bestemming verhuizen we. Ligt uw oude of nieuwe bestemming in het buitenland? Neem gerust contact op om uw internationale verhuizing te bespreken. We beschikken namelijk over veel buitenlandse verhuiservaring. Zo weten we dat er veel administratie of juridische zaken komen kijken bij het verhuizen van uw inboedel over de grens.

Aanvullende verhuisdiensten

Door de jaren heen hebben we onze verhuisservice uitgebreid met diverse verhuisdiensten. We bespreken graag uw plannen en bieden u aanvullende diensten aan. Zo zorgen we ervoor dat uw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. We regelen onder andere:

Verhuiswerkwijze van Willemse Verhuizingen

Nadat we uw verhuisplannen hebben besproken, regelen we op basis hiervan een offerte op maat. Zodra alles akkoord is, maken we de offerte definitief en plannen we de verhuisdatum in. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door een factuur achteraf.

Op de dag van verhuizing staan we op tijd klaar met onze verhuisspullen. We laden uw inboedel zorgvuldig in en controleren of alles klaar is voor transport. Eenmaal aangekomen op de nieuwe locatie, laden we alles zorgvuldig uit en plaatsen we alles op de door u aangewezen plekken. Na afloop controleren we samen met u of alles naar wens is. Zo profiteert u van een zorgeloze verhuizing en zult u zich snel thuis voelen!

Verhuisdiensten in Bergambacht

Onze verhuisdiensten zijn beschikbaar in Bergambacht en omgeving.

 

Recensies

“We keken erg uit naar het wonen in Bergambacht. Maar we konden geen goed verhuisbedrijf vinden dat ons voordelig vanuit Groningen zou verhuizen. Gelukkig vonden we Willemse Verhuizingen. Ze hebben veilig onze inboedel verhuisd. Erg fijne samenwerking en een vriendelijke benadering.”

“Het regelen van de verhuizing werd me even allemaal te veel. Ik verloor op gegeven moment het overzicht. Na het benaderen van Willemse had ik gelijk het gevoel dat ik met ervaren verhuizers te maken had. Samenwerken met een verhuisbedrijf scheelt zoveel stress!”

“Ik had voorgenomen om niet meer samen te werken met een verhuisbedrijf, nadat ik een belachelijke eindfactuur had ontvangen na de vorige verhuizing. Willemse is op voorhand duidelijk in alles. Dit was precies wat ik nodig had en de verhuisservice was nog voordelig ook!”

Contact met Willemse Verhuizingen

Ontvang een vrijblijvende verhuisofferte door contact met ons op te nemen. We geven u graag inzicht in de verhuiskosten en onze verhuisdiensten. U bereikt ons via 0180 66 59 31 en info@willemseverhuizingen.nl. Of stuur een bericht via het onderstaande contactformulier.