• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Verhuiskosten

U gaat binnenkort verhuizen en wilt hiervoor een offerte aanvragen. Dat doet u eenvoudig online bij Willemse Verhuizingen. Gaat u binnen dezelfde gemeente verhuizen of misschien zelfs buiten Nederland? Wij zijn graag uw betrouwbare verhuispartner. Zowel particulieren als bedrijven verblijden we graag met een zorgeloze verhuizing.

 

Verhuizen? Vraag een offerte op maat aan

Onze dienstverlening reikt veel verder dan alleen uw inboedel van deur tot deur brengen. Zo zorgen wij ook voor de montage van uw meubelen, het in- en uitpakken van uw inboedel, tijdelijke opslag en het leveren of verhuren van professionele verhuismaterialen. Geheel afhankelijk van uw wensen en eisen betreft het verhuizen stellen wij een offerte voor u op. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een oriënterend gesprek bij ons op kantoor.

Een offerte voor het verhuizen van kantoormeubilair

Ons montageteam beschikt over jarenlange ervaring met de montage van kantoormeubilair. Nadat wij uw meubilair van het ene pand naar het andere pand hebben gebracht, zorgen we er graag voor dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt in uw nieuwe kantoor. Bij de inrichting en montage van uw kantoorartikelen houden we niet alleen rekening met uw interieurwensen, maar zorgen we ook voor de juiste afstelling van bijvoorbeeld bureautafels- en stoelen. Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een offerte aan en laat u volledig ontzorgen tijdens het verhuizen. Voor vragen en meer informatie belt u naar het telefoonnummer 0180 66 59 31.

 

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner? Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten! Neem vrijblijvend contact met ons op.