• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:Gesloten

Zorgeloos uw bibliotheek verhuizen

Iedere verhuizing moet zorgvuldig gebeuren. Maar bij de verhuizing van een bibliotheek komt net even iets meer kijken. Of het nu om een uitgebreide privécollectie boeken gaat of om de inhoud van een openbare bibliotheek; u wilt dat de boeken zorgvuldig ingepakt worden, dat de waarde behouden blijft en dat na de verhuizing de boeken eenvoudig te plaatsen zijn.

Willemse Verhuizingen maakt bij een bibliotheekverhuizing gebruik van speciale bakken; meterbakken. De boeken worden hierin duidelijk geordend, zorgvuldig ingepakt en veilig vervoerd. Door op deze manier de boeken te verhuizen blijven de boeken vochtvrij en is het eenvoudig om ze op de nieuwe locatie in de juiste boekenrekken te plaatsen. Willemse Verhuizingen kan eventueel ook boekenkasten en meubilair voor u demonteren en/of monteren op locatie.

Voor en tijdens de verhuizing heeft u bij Willemse Verhuizingen een vast contactpersoon om uw vragen aan te stellen. Deze contactpersoon houdt u bovendien tijdens de hele verhuizing op de hoogte van de gang van zaken. Zo verhuist u uw bibliotheek zonder zorgen.

De kosten voor een bibliotheekverhuizing

Een bibliotheekverhuizing is een verhuizing op maat. Daarom bespreekt Willemse Verhuizingen graag alle mogelijkheden goed met u door. Mocht het nodig zijn dan zal er een bezoek aan uw locatie plaatsvinden om de omvang van de verhuizing te bepalen. Wij bespreken van te voren goed de bijzonderheden door. Denk aan een antieke boekenverzameling waarvoor specifieke inpakmaterialen noodzakelijk zijn.

Maken van een goede planning

Het opzetten van een goede verhuisplanning is belangrijk om alles voorspoedig te laten verlopen. Wanneer u weet hoeveel spullen verplaatst moeten worden bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

U krijgt vervolgens een opgave van de kosten in een vrijblijvende offerte. In deze opgave zijn alle werkzaamheden rond de bibliotheekverhuizing meegenomen. Dit betreft bijvoorbeeld de afstand tussen de oude en de nieuwe locatie, het inpakken en uitpakken van de boeken en het eventueel (de)monteren van meubilair.

Uiteraard kunnen wij u ook helpen met het maken van een planning. Op die manier bent u er zeker van dat de verhuizing zonder problemen zal verlopen.

Zorg ervoor dat zodra de verhuisdatum bekend is eventueel werknemers of pandeigenaren hiervan op te hoogte zijn.

Tijdelijke opslag tijdens de bibliotheekverhuizing

De inboedel van een bibliotheek kan ook tijdelijk weg moeten van de locatie, omdat deze bijvoorbeeld wordt gerenoveerd. In dat geval zoekt u waarschijnlijk een tijdelijke opslagruimte voor de inboedel.

Bij Willemse Verhuizingen is het mogelijk een tijdelijke opslagruimte te huren waar uw boeken en eventuele overige meubels kunnen worden opgeslagen. Deze opslagruimte is beveiligd en bovendien vochtvrij door klimaatcontrole. De boeken staan veilig opgeslagen en behouden hun kwaliteit.

Het is eveneens mogelijk dat u de boekencollectie of inboedel naar een nieuwe locatie verhuist, maar dat op het moment van verhuizing de nieuwe locatie nog niet beschikbaar is. Schakel Willemse verhuizingen in om de inboedel bij de oude locatie weg te halen en onder te brengen in een tijdelijke opslagruimte.

Andere mogelijkheden voor verhuizingen

Willemse Verhuizingen is niet alleen gespecialiseerd in bibliotheekverhuizingen. U kunt voor iedere verhuizing gebruikmaken van onze ervaren verhuizers. Dit geldt zowel voor particuliere als voor bedrijfsmatige verhuizingen. Schakel daarom Willemse Verhuizingen in voor onder andere de volgende verhuizingen:

Neem contact op voor uw bibliotheekverhuizing

Heeft u plannen om uw bibliotheek binnenkort te verhuizen of is de bibliotheekverhuizing onderdeel van een particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizing? Willemse Verhuizingen verhuist uw bibliotheek efficiënt en veilig. Neem voor een prijsopgave of meer informatie vrijblijvend telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het contactformulier.