• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Willemse voor particulieren

Zoveel mensen, zoveel wensen, dat zijn we ons goed bewust bij Willemse. Uw verhuizing wordt geheel naar uw wensen uitgevoerd. Daarbij is het heel goed mogelijk om slechts delen van uw verhuizing door ons bedrijf uit te laten voeren. Bijvoorbeeld alleen de grote en zware meubelstukken. Aan de andere kant, het is ook geen enkel probleem om gewoon alles door ons uit te laten voeren. Van (de)montage tot in- en uitpakken, wij deinzen nergens voor terug.

Wat voor ons belangrijk is, is dat u als klant geen zorgen heeft over uw verhuizing. Wij denken daarom graag met u mee over de mogelijkheden en stippelen zo samen het beste pad uit.

Zorgeloos verhuizen doet u met Willemse Verhuizingen!

Wij van Willemse doen ook graag iets extra,  onze ‘Handy-man service’ biedt daarom nog meer service; het weghalen en weer ophangen van lampen en dergelijke zaken nemen wij u met alle plezier uit handen. Wij kunnen er zelfs voor zorgen dat het huis volledig bezemschoon opgeleverd wordt.

Juist omdat wij van a tot z service kunnen leveren hoeft u dus niet langer opzoek naar verschillende bedrijven. Alle service en diensten onder 1 dak, wat wilt u nog meer?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw verhuizing? Vraagt u gerust om meer informatie, dat kan heel eenvoudig door dit contactformulier in te vullen. En wilt u een offerte op maat, geen probleem. We komen graag even langs om uw wensen door te spreken.

Diensten van Willemse Verhuizingen

Naast verhuizingen voor particulieren bieden we u nog vele andere diensten. Ontdek een aantal hiervan hieronder:

 

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner? Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten! Neem vrijblijvend contact met ons op.