• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:Gesloten

Spoedverhuizing

Verhuizen is een zware klus. En als er achter een onverwachte verhuizing die binnen een kort tijdsbestek uitgevoerd moet worden ook nog haast zit, komt er meestal behoorlijk wat stress bij kijken.

We verhuizen in de stad Rotterdam en omgeving, zowel particulieren als bedrijven. Uiteraard zijn er ook opslagmogelijkheden, zodat u uw spullen tijdelijk even kwijt kunt. Wilt u een razendsnelle verhuizing zonder obstakels? Kies dan voor een spoedverhuizing door Willemse Verhuizingen.

Veelvoorkomende oorzaken voor een spoedverhuizing

Moet u onverhoopt vertrekken, bijvoorbeeld omdat u achterstallige huur heeft, wordt gedwongen te verhuizen uit een antikraakpand, er een plekje is vrijgekomen in een verzorgingshuis of seniorenwoning of heeft u te kampen met een faillissement? Dan is Willemse Verhuizingen graag uw verhuispartner. Onze ervaren verhuizers pakken uw spullen in en brengen ze veilig naar een opslag of nieuwe locatie. Ook wanneer uw woning onbewoonbaar is geworden in geval van brand, gevaar, schade en andere calamiteiten staan we u graag terzijde.

De voordelen van een spoedverhuizing bij Willemse Verhuizingen

Tijdens een spoedverhuizing wordt uw inboedel snel verhuisd. Hierdoor heeft u weinig omkijken naar uw spullen en houdt u zelf – letterlijk – uw handen vrij. Zo heeft u meer ruimte voor andere belangrijke zaken. Meestal heeft u tijdens een spoedverhuizing immers al genoeg aan uw hoofd. Met een spoedverhuizing zorgen we ervoor dat uw spullen binnen korte tijd naar de desbetreffende locatie worden gebracht. Hierdoor kunt u snel weer verder met het dagelijkse leven.

Een oude woning moet vaak bezemschoon opgeleverd worden, zodat de nieuwe bewoners geen extra werk hebben. Ook deze taak nemen we, naast het inpakken van dozen en het beschermen van uw meubelstukken tijdens het transport, graag op ons. Daarnaast zetten we indien nodig een verhuislift in, wanneer u de spullen naar een hoge etage moet laten brengen.

(De)installeren en (de)monteren van meubels en apparaten

Wilt u apparaten laten (de)installeren en meubels laten (de)monteren? Ook dat maken we graag voor u in orde. Om bij een spoedverhuizing de vaart erin te houden bespreken we graag telefonisch de mogelijkheden 0180 66 59 31.

Spoedverhuizing voor bedrijven

Bedrijven kunnen soms onverwachts met een verhuizing te maken krijgen en in zo’n geval moet een organisatie snel handelen. We verhuizen verschillende soorten bedrijven, van grote tot kleine bedrijven. Een onvoorziene gebeurtenis, reorganisatie of faillissement kan de reden zijn voor een snelle verplaatsing. Alle spullen uit een organisatie moeten dan veilig naar de nieuwe locatie getransporteerd worden. Ook calamiteiten, zoals een brand of ernstige lekkage in uw organisatie, kunnen een snelle verhuizing als gevolg hebben.

Door het onverwachte vertrek zit u soms met uw handen in het haar. We schieten snel te hulp als het om een zakelijke spoedverhuizing gaat. Kies voor Willemse Verhuizingen en profiteer van de volgende voordelen:

Snelle reactie

Wilt u meer informatie of een offerte op maat, vul dan ons contactformulier in. We nemen dan direct de tijd om uw vragen te beantwoorden of om (indien gewenst) een afspraak te maken. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar op het nummer 0180 66 59 31 of kunt u mailen naar info@willemseverhuizingen.nl.

Ervaren en professionele verhuizers

Willemse Verhuizingen beschikt over ruim honderd jaar ervaring in de Randstad. Chaotische en drukke verhuizingen zijn ons op het lijf geschreven.

Flexibele oplossingen

Willemse Verhuizingen plant verhuizingen op maat. Heeft u bijvoorbeeld met een onvoorziene spoedverhuizing te maken? Dan stellen we ons flexibel op en vinden we snel een passende oplossing. We denken met u mee, zodat u profiteert van een oplossing op maat. Daarom zijn verhuizingen van zware apparatuur, verhuizingen buiten kantooruren en andere bijzondere omstandigheden ook mogelijk.

Complete service

We willen voor u uitsluitend het beste. Ons verhuisbedrijf staat dus klaar om iets extra’s te doen. We zorgen ervoor dat uw verhuizing vlot verloopt en van begin tot einde succesvol wordt uitgevoerd. U profiteert bovendien van passend advies.

Onze service is verrassend compleet. We pakken uw spullen in, demonteren uw meubels, transporteren uw meubels naar de nieuwe locatie en zetten uw meubels ook weer in elkaar. Ook uw internetverbinding, wasmachine, oven en koelkast kunnen aangesloten worden. De inboedel wordt op een passende manier getransporteerd, zodat de kans op schade nihil is.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een verhuizing?

Er bestaat geen vaste totaalprijs voor uw verhuizing, omdat deze van verschillende factoren afhankelijk is. Denk aan de omvang van de verhuizing, geleverde diensten en de periode waarin de verhuizing plaatsvindt.

Welke diensten biedt Willemse Verhuizingen?

We bieden veel soorten verhuisdiensten, waaronder:

Hebben de verhuizers voldoende ervaring?

Ons verhuisbedrijf mag terugblikken op ruim honderd jaar ervaring en onze verhuizers zijn de meeste situaties al eens tegengekomen. Willemse Verhuizingen speelt dankzij ruime ervaring vakkundig in op bijna elke situatie.

Hoe neem ik contact op met Willemse Verhuizingen?

Vul het contactformulier in op onze website, stuur een e-mail naar info@willemseverhuizingen.nl of bel naar 0180 66 59 31. Het team zal uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden. Vraag nu direct uw spoedverhuizing aan bij Willemse Verhuizingen.

Contactformulier