• Neem contact op:0180 66 59 31
 • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
 • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Verhuisbedrijf Berkenwoude

Uw verhuizing met zorg geregeld zonder verrassingen achteraf. Wanneer u een betrouwbaar verhuisbedrijf inschakelt hoeft u zich geen zorgen te maken over het demonteren, het transport en de montage van uw meubels. Willemse Verhuizingen is een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf in Berkenwoude. Bij ons kunt u terecht voor een particuliere verhuizing, bedrijfsverhuizingen en seniorenverhuizingen.

 • Geen verrassende facturen
 • We komen bij u thuis om alles door te spreken
 • Familiebedrijf
 • VCA-gecertificeerd
 • Voor kleine en grote verhuizingen

Voor nationale en internationale verhuizingen

Verhuizen naar het buitenland kan een stressvolle gebeurtenis zijn. Kies daarom voor een betrouwbaar verhuisbedrijf dat uw stress begrijpt. Willemse Verhuizingen is inzetbaar op zowel nationaal als internationaal vlak. We nemen uw zorgen uit handen en we verhuizen uw meubels uiterst voorzichtig.

Goedkoop verhuisbedrijf: vraag een offerte aan

Uw voorkeuren zijn van grote invloed op de prijzen van verhuizingen. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, stellen we een offerte op aan de hand van uw wensen. Er zijn enkele elementen die invloed uitoefenen op de prijs van een verhuizing. Deze factoren zijn:

 • De verhuisbestemming
 • De behoefte aan aanvullende diensten, zoals demontage en tijdelijke opslag
 • Het huren van professionele verhuismaterialen
 • De mate waarin u de verhuizing uit handen wilt geven

Voor een offerteaanvraag op maat neemt u contact op via 0180 66 59 31 of stuurt u een e-mail naar info@willemseverhuizingen.nl.

Onze verhuisdiensten

Een verhuizing is meer dan de inboedel van A naar B verplaatsen. Willemse Verhuizingen is daarom ook in te schakelen bij:

Onze werkwijze

Wilt u ons als betrouwbare en professionele verhuizer in Berkenwoude boeken? Vraag dan nu een offerte aan door te bellen naar 0180 66 59 31 of een e-mail te sturen naar info@willemseverhuizingen.nl. We komen langs op locatie om uw wensen door te spreken. Ook kijken we naar de omvang en aard van de inboedel. Op basis van uw wensen, de inboedel en de bereikbaarheid van de woning stellen we een offerte op. Dit is een definitieve offerte. We wijken er dus niet later van af. Op deze manier beloven we een zorgeloze aanpak zonder vervelende kosten achteraf.

Ons werkgebied in Berkenwoude

Willemse Verhuizingen is overal in Berkenwoude werkzaam.

Recensies

“We keken best op tegen onze verhuizing. Alle meubels zelf (de)monteren zagen we niet zo zitten. Gelukkig kwamen we toen Willemse Verhuizingen tegen. Zij namen alle zorgen uit handen en kwamen hun afspraken na. Wij zijn blij!”

“Wij hadden best wat dure schilderijen die verhuisd  moesten worden.  Gelukkig gingen de verhuizers van Willemse Verhuizingen heel voorzichtig om met deze spullen. Hierdoor hangen ze weer mooi in ons nieuwe huis.”

“Na onze laatste verhuizing kregen we een onverwachte nota op de mat. Dit doen we nooit meer dachten we toen. Gelukkig kwamen we Willemse Verhuizingen tegen, daar waren de kosten vooraf bekend.”

Neem contact op voor uw verhuizing in Berkenwoude

Bent u benieuwd wat Willemse Verhuizingen voor u kan beteken? Om de mogelijkheden door te spreken nodigen we u graag uit bij ons op kantoor voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen via 0180 66 59 31 of door te e-mailen naar info@willemseverhuizingen.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op wanneer u onderstaand aanvraagformulier invult.