• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Schoolverhuizing

Een schoolverhuizing is een grote klus, waarbij we rekening moeten houden met veel factoren. Een goede planning is daarom van essentieel belang, zodat de leerlingen zo min mogelijk hinder ervaren en gewoon de reguliere lessen kunnen volgen. Bij Willemse Verhuizingen weten we als geen ander hoe we dit aan moeten pakken. Met een team van vakkundige verhuizers en een goede planner garanderen we een geheel zorgeloze verhuizing die tot in de puntjes is uitgestippeld. Neem via de onderstaande buttons contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden en stellen we een geheel vrijblijvende offerte op.

Een goede planning is het halve werk

We begrijpen dat de leerlingen en leraren van uw school zo min mogelijk last moeten hebben van de verhuizing. Daarom proberen we de schoolverhuizing altijd in een schoolvakantie of buiten de schooluren te plannen. Samen met u stellen we een draaiboek op, zodat u precies weet wanneer ons team van ervaren verhuizers aan de slag gaat. Onze planning is altijd zo efficiënt mogelijk ingedeeld, zodat de school snel weer open kan.

Tijdelijke opslag bij Willemse Verhuizingen

Bij Willemse Verhuizingen bieden we ook tijdelijke opslagruimte aan. Ideaal als uw school bijvoorbeeld boeken, tafels of andere spullen moet opslaan tijdens de verhuizing. Deze opslag is geheel vochtvrij en goed beveiligd. Zodra de locatie waar ze heen moeten klaar is, verhuizen we ze er direct heen.

Onze montagediensten

We begrijpen dat het een hele klus is om bijvoorbeeld kasten, tafels en stoelen in elkaar te zetten. Daarom bieden we bij Willemse Verhuizingen naast onze verhuisservice montagediensten aan. Ons team van handige vakmensen regelt de montage en zorgt dat alles klaar staat voor de opening.

De kosten van een schoolverhuizing

De kosten van een schoolverhuizing zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan om hoeveel spullen gaat het en waar ze heen moeten, eventueel tijdelijke opslag en andere bijzonderheden. Van tevoren spreken we deze punten met u door en geven we u op basis hiervan een duidelijk kostenoverzicht.

Benieuwd naar de kosten voor uw schoolverhuizing? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0180 66 59 31 of stuur een mail naar info@willemseverhuizingen.nl.

Uw vaste aanspreekpunt tijdens de verhuizing

Tijdens de verhuizing krijgt u een vast contactpersoon die klaar staat om al uw vragen te beantwoorden en u regelmatig voorziet van updates. Mocht er bijvoorbeeld iets veranderen in onze planning, dan laat onze collega dit gelijk aan u weten. Zo ervaart u een compleet zorgeloze school verhuizing.

Andere verhuizingen door Willemse Verhuizingen

Ook voor andere soorten particuliere en zakelijke verhuizingen is Willemse Verhuizingen de juiste partij. We zijn dé verhuisspecialist en helpen u graag verder bij de volgende verhuizingen:

Contact opnemen

Wilt u met onze verhuisspecialisten de mogelijkheden bespreken voor uw schoolverhuizing of heeft u een vraag over onze diensten? Aarzel niet en neem contact met ons op via de onderstaande buttons. We kijken ernaar uit om uw verhuizing te regelen!