• Neem contact op:0180 66 59 31
 • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
 • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel

Als u een erkend verhuisbedrijf in Capelle aan den IJssel zoekt is Willemse Verhuizingen de beste keuze. We zijn de ervaren verhuispartner voor uw particuliere verhuizing, bedrijfsverhuizingen en seniorenverhuizingen.

 • Nationale en internationale verhuisservice
 • Kleine en grote verhuizingen
 • Verhuisplan op maat
 • Hecht familiebedrijf
 • Jarenlange ervaring
 • Beveiligde opslagruimtes

 

Kosten verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel

We kijken altijd naar uw specifieke situatie en berekenen uw prijs op maat. Zo betaalt u nooit te veel! Voorafgaand aan de verhuizing bespreken we uw verhuiswensen en stellen we een offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u geen onverwachte rekeningen achteraf. De kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf bepalen we aan de hand van de volgende punten:

 • Afstand tussen de verhuislocaties
 • Hoeveelheid en soort inboedel
 • Afname van aanvullende verhuisdiensten

Voor een verhuisofferte op maat neemt u contact op via 0180 – 665 931 of stuurt u een e-mail naar info@willemseverhuizingen.nl.

Binnen- en buitenland verhuisservice

Verhuist u van of naar het buitenland? We zijn een erkend verhuisbedrijf met een VCA-certificaat en beschikken over ruime buitenlandse verhuiservaring. U bent dan ook gegarandeerd van een veilige verhuizing van uw inboedel naar elke bestemming in binnen- en buitenland.

Of u nu van Capelle aan den IJssel naar het buitenland verhuist of juist vanuit het buitenland verhuist naar Capelle aan den IJssel: neem gerust contact met ons op om uw internationale verhuizing te bespreken. We zijn goed op de hoogte van de administratieve en juridische zaken die komen kijken bij verhuizingen over de grens.

Onze verhuisdiensten

Willemse Verhuizingen zorgt er graag voor dat uw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. We zijn er daarom niet alleen voor het verplaatsen van uw inboedel, maar bieden naast de complete verhuisservice ook diverse verhuisdiensten. Met onze aanvullende verhuisdiensten regelen we het volgende voor u:

Opslagruimte huren in Capelle aan den IJssel

Heeft u om welke reden dan ook extra ruimte nodig? Dankzij onze beveiligde opslag in Capelle aan den IJssel slaat zorgeloos uw spullen op. Erg handig bij een verhuizing of als u tijdelijk uw spullen ergens kwijt moet. Willemse Verhuizingen zorgt voor een nette en schone ruimte. U bepaalt bij ons zelf voor hoelang u de opslag wilt huren. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte op maat.

 

Voordelen van een verhuisbedrijf

Met Willemse Verhuizingen kiest u voor een professionele no nonsense werkwijze als u een verhuisbedrijf in Capelle aan den IJssel nodig heeft. Dit is onze werkwijze:

Indien mogelijk komen we langs op locatie
U informeert ons over uw verhuisplannen
We beoordelen de hoeveelheid en soort te verhuizen spullen
U ontvangt een verhuisofferte op maat

Zorgeloos verhuizen van of naar Capelle aan den IJssel? Vraag dan direct een offerte aan!

Verhuisdienst Capelle aan den IJssel

Onze verhuisdiensten nodig?

Ontvang vrijblijvend een verhuisofferte met een overzicht van uw verhuiskosten en onze verhuisdiensten! Neem contact op met Willemse Verhuizingen via 0180 66 59 31 of info@willemseverhuizingen.nl. Ook kunt u een bericht sturen via het onderstaande contactformulier.