• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Verhuisbedrijf Schoonhoven

Bent u op zoek naar een voordelig verhuisbedrijf in Schoonhoven? Dan zijn wij dé verhuispartner voor u! Met jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat u met een gerust hart uw spullen verhuist naar uw nieuwe bestemming. We bespreken van tevoren uw verhuiswensen met u en maken op basis daarvan een verhuisplan op maat. We zetten graag een extra stap voor onze klanten. Een persoonlijke aanpak staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Dat u met een goed gevoel terugkijkt op onze diensten is voor ons het allerbelangrijkste.

  • Familiebedrijf met persoonlijke benadering
  • VCA-certificering
  • We verzorgen grote en kleine verhuizingen
  • Een verhuizing die altijd past binnen uw budget

Verhuisbudget

Om zo voordelig mogelijk te verhuizen, bespreken we met u van tevoren het verhuisplan. U bepaalt zelf in hoeverre u de verhuizing uit handen geeft. Op basis van uw wensen maken we een passend plan dat past binnen uw verhuisbudget. Op deze manier verhuist u met een gerust hart zonder verrassingen achteraf. Tijdens het bespreken behandelen we de volgende zaken:

  • De reisafstand tussen punt A en B
  • Mogelijkheid van opslag- en montageservice
  • Te verhuizen inboedel
  • Bereikbaarheid van de oude en nieuwe locatie

Soorten verhuizingen van of naar Schoonhoven

Door de jaren heen hebben we ons breed gespecialiseerd op het gebied van verhuizen. We kunnen hierdoor verhuisdiensten perfect op maat aanbieden, van kleine tot grote klussen. We verhuizen voor particulierenbedrijven en senioren. Neem contact op om uw gewenste verhuizing te bespreken.

Verhuist u internationaal?

We kunnen u naar elke gewenste locatie in Nederland verhuizen. Wilt u internationaal verhuizen? We beschikken ook over een internationale verhuisservice. Dankzij onze VCA-certificering zijn we bevoegd om uw inboedel zowel nationaal als internationaal te transporteren. Dit geldt ook voor een verhuizing buiten Europa. Neem contact op om uw reis van of naar het buitenland te bespreken.

Onze verhuisdiensten in Schoonhoven

We bieden diverse soorten verhuisdiensten in omgeving Schoonhoven:

Wanneer u meer wilt weten over de verhuismogelijkheden in de regio van Schoonhoven, dan horen we het graag. U bereikt ons via het onderstaande telefoonnummer. We staan u graag te woord!

 

De verhuiswerkwijze van Willemse Verhuizingen

We staan met ons ervaren team klaar om uw verhuistaken (gedeeltelijk of geheel) uit handen te nemen. Voordat we uw verhuizing in gang zetten, gaan we met u in gesprek. We horen graag uw wensen en bespreken uw budget. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Na akkoord gaan we voor u aan de slag. Deze offerte is definitief. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en staat u achteraf nooit voor onverwachte kosten.

Op de dag van de verhuizing staan we op het afgesproken tijdstip bij u klaar met onze professionele verhuisspullen. We brengen uw inboedel zorgvuldig van punt A naar B. Na aankomst zetten we alle spullen netjes op hun plek. Voordat we vertrekken controleren we samen met u of alles naar wens is. Zo geniet u altijd een spoedige en zorgeloze verhuizing!

Verhuizen in omgeving Schoonhoven

We staan klaar voor elke verhuisklus in Schoonhoven en omgeving.

Recensies

“Ik was gespannen voor mijn verhuizing. Ik beschik over een grote inboedel en kon dat nooit in mijn eentje regelen. Gelukkig wisten de verhuizers van Willemse verhuizingen raad en namen de verhuistaken uit handen. Schadeloos verhuisd. Fantastisch geregeld, hartstikke bedankt.”

“We zijn onlangs van een grote woning naar een appartement in de stad verhuisd. We hadden ontzettend veel spullen over. Gelukkig konden we alles opslaan bij Willemse zodat we extra tijd hadden om meubels te verkopen. Handig zo’n extra service!”

“Na mijn laatste verhuizing kreeg ik een dikke rekening. Ik was versteld en geschokt. Dit wil ik nooit meer. Gelukkig bespreekt Willemse verhuizingen vooraf het plan met een duidelijke offerte. Geen verassingen achteraf zoals het hoort. Bedankt Willemse!”

Contact opnemen

Heeft u een verhuizing van of naar Schoonhoven op de planning? We regelen graag een zorgeloze verhuizing die volledig aansluit op uw budget. Neem contact op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat. U bereikt ons telefonisch via 0180 66 59 31 of via het onderstaande contactformulier. We nemen na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op.