• VCA gecertfiticeerd
  • Particulieren en bedrijven
  • Zorgeloos verhuizen

Verhuisbedrijf Waddinxveen

Bent u op zoek naar een specialistisch verhuisbedrijf in de regio van Zevenhuizen of Waddinxveen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Willemse Verhuizingen. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u op een betrouwbare, eerlijke en vakkundige manier van dienst zijn. Zodra uw spullen op een veilige en betrouwbare manier op de door u gewenste locatie zijn afgeleverd, hebben wij onze dienst goed uitgevoerd. In de regio van Rotterdam staan wij dan ook bekend als:

  • Klangericht;
  • Ervaren;
  • Flexibel.

Daarnaast kunt u bij ons vertrouwen op een veilige rit voor uw meubilair en spullen. Dit doordat wij als verhuisbedrijf in de omgeving van Zevenhuizen en Waddinxveen gecertificeerd zijn met een VCA certificaat.

Kies voor een professioneel verhuisbedrijf nabij Waddinxveen en Zevenhuizen

Naast de diensten die wij voor u kunnen betekenen als verhuisbedrijf in Waddinxveen en Zevenhuizen zijn er meerdere zaken waar wij u mee kunnen helpen. Zo kunnen wij zowel nationaal als internationaal uw spullen vervoeren. Maar ook voor zaken als:

Wilt u meer weten over de verschillende diensten of wat als verhuisbedrijf nabij Zevenhuizen en Waddinxveen voor u kunnen betekenen? Dan is het raadzaam om eens een van onze ervaren medewerkers te spreken. Dit doet u door te bellen naar het telefoonnummer 0180 66 59 31. Wij geven u graag advies op maat en samen bespreken we de mogelijkheden van uw verhuizing.

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner?

Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Willemse Verhuizingen