• VCA gecertfiticeerd
 • Particulieren en bedrijven
 • Zorgeloos verhuizen

Verhuisbedrijf Waddinxveen

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Waddinxveen? We regelen graag uw verhuizing zonder verrassingen achteraf. Tijdens het verhuizen brengen we uw inboedel zorgeloos van punt a naar b. En kunt u gebruik maken van onze eigen inboedelopslag. We zijn een familiebedrijf met jarenlang verhuiservaring. Door uw verhuisplannen van tevoren te bespreken maken we een verhuisplan op maat. Voor elk grote of kleine klus regelen we een plan. Met een duidelijke en eenmalige offerte weet u gelijk waar u aan toe bent.

 • Familiebedrijf
 • Verhuis met elk budget
 • Eenmalige offerte zonder verrassingen achteraf
 • VCA-gecertificeerd
 • Ons team verzorgt zowel grote als kleine verhuizingen

Wilt u graag gebruik maken van onze verhuisdiensten? Neem contact op via het onderstaande telefoonnummer of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Verhuizing van of naar het buitenland

Gaat u internationaal verhuizen? We weten bij Willemse Verhuizingen als geen ander dat bij een verhuizing veel komt kijken. Laat staan een internationale verhuizing. We zetten onze ervaring en verhuisdiensten graag in om uw verhuizing van of naar het buitenland zorgeloos te laten verlopen. Neem gerust contact op om uw verhuisplannen door te nemen. 

Offerte op maat: eenmalig en zonder verrassingen achteraf

Voor uw verhuizing maken we een offerte op maat. Na akkoord is deze definitief en ontvangt u geen nieuwe. Zo weet u zeker dat u achteraf niet tegen onverwachtse kosten aanloopt. Er zijn een aantal zaken die invloed hebben op de kosten:

 • Verhuislocatie
 • Reisafstand tussen locatie a en b
 • Soort woningen
 • Gekozen verhuisdiensten
 • De mate dat u de verhuizing uit handen geeft

Voor het ontvangen van een offerte op maat neemt u contact op via 0180 66 59 31 of maak gebruik van ons contactformulier.

Onze verhuisdiensten

U kunt van de volgende verhuisdiensten gebruik maken tijdens een verhuizing van of naar Waddinxveen:

Onze manier van verhuizen van of naar Waddinxveen

We gaan graag voor u aan de slag als verhuispartner. Ons enthousiast team beschikt over een uitgebreide bagage aan ervaring. We vinden het belangrijk dat u een goede en zorgeloze verhuizing ervaart. Daar zetten we onze specialiteiten graag voor in. Voorafgaand de verhuizing gaan we met u in gesprek. We bespreken uw verhuisplan en bekijken hoe onze verhuisdiensten hier vorm aan kunnen geven. U ontvangt van ons een offerte op maat. Nadat u akkoord bent is deze definitief. U hoeft geen zogen te maken voor verrassingen achteraf. Onze offerte is namelijk eenmalig. Op de dag van verhuizing zullen we op het afgesproken tijdstip aanwezig zijn. We laden uw inboedel met gepaste zorg in en starten onze reis naar uw nieuwe bestemming. Op de nieuwe locatie zorgen we dat al uw inboedel op hun bestemde plek terechtkomt. Bij tevredenheid gaan we pas weg. Zo geniet u altijd de beste verhuizing met het team van Willemse Verhuizingen.

Werkgebied Waddinxveen

Onze verhuisdiensten zijn inzetbaar in Waddinxveen en omgeving.

Klantervaringen

“De verhuizing plannen bracht ons ontzettend veel stress. We veranderden continue van plan en op gegeven moment zagen we het niet meer zitten. Dankzij de ervarenheid van Willemse konden we een perfect plan maken. Het heeft ons ontzettend veel stress bespaard. Top en behulpzaam team!”

“Het inzetten van een verhuisteam leek me te duur en onnodig. Tot ik in gesprek ging met Willemse. Ik kon helemaal zelf bepalen wat ik uit handen wou geven. En dat uiteindelijk voor een betaalbare prijs. Na de verhuizing geen moment spijt gekregen. Zeker een aanrader om mee in gesprek te gaan.”

“Ik beschik samen met mijn vrouw over veel schilderijen. We waren een beetje angstig om onze waardevolle spullen te verhuizen. Uiteindelijk moest het toch. Willemse wist meteen raad om onze spullen zorgeloos te vervoeren. Inmiddels gelukkig op onze nieuwe plek. Bedankt allen!”

Verhuizing regelen Waddinxveen

Gaat u binnenkort verhuizen van of naar Waddinxveen? We bespreken graag met u wat onze verhuisdiensten voor u kunnen betekenen. Kom hiervoor in contact met ons ervaren verhuisteam. U bereikt ons via onderstaande button of contactformulier. Na het invullen nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Willemse Verhuizingen