• Neem contact op:0180 66 59 31
 • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
 • Openingstijden:Gesloten

Verhuisbedrijf Waddinxveen

Willemse Verhuizingen is een betrouwbaar verhuisbedrijf dat ook verhuisdiensten levert in Waddinxveen. We zijn een ervaren verhuispartner die uw goederen veilig van A naar B brengt! U kunt bij ons terecht voor een particuliere verhuizing, bedrijfsverhuizingen en seniorenverhuizingen. Neem contact op voor meer informatie of een offerte.

 • Familiebedrijf met jarenlange ervaring
 • Verhuisplan op maat
 • Kleine en grote verhuizingen
 • Verhuisservice in heel Nederland
 • Internationale verhuizingen
 • Geen onverwachte kosten achteraf
 • Beveiligde opslagruimtes

Kosten verhuizen Waddinxveen

De kosten van een verhuizing verschillen per situatie. Voorafgaand aan de verhuizing bespreken we uw wensen en stellen we een duidelijke offerte op. Zo weet u precies waar u aan toe bent en zijn er achteraf geen onverwachte rekeningen. De kosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • Afstand tussen de twee locaties
 • Hoeveelheid te verhuizen spullen
 • Eventuele aanvullende verhuisdiensten

Neem contact op voor een offerte op maat via 0180 66 59 31 of stuur een e-mail naar info@willemseverhuizingen.nl.

Verhuizen in binnen- en buitenland

Willemse Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf met een VCA-certificaat. Ligt uw verhuisadres in het buitenland? We hebben ruime ervaring met zowel binnen- als buitenlandse verhuizingen. U bent dan ook verzekerd van een veilige verhuizing van uw inboedel naar elke bestemming. Of u nu van Waddinxveen naar het buitenland verhuist of juist vanuit het buitenland naar Waddinxveen. Neem gerust contact met ons op om uw internationale verhuizing te bespreken. We informeren u graag over de administratieve en juridische zaken die komen kijken bij het verhuizen over de grens.

Aanvullende verhuisdiensten

We zorgen ervoor dat uw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt en zijn er daarom niet alleen voor het verplaatsen van uw inboedel. Willemse Verhuizingen biedt naast de complete verhuisservice diverse verhuisdiensten in Waddinxveen. Maak uw verhuizing gemakkelijker door onze verhuizers in te huren. We kunnen ook het volgende voor u regelen:

Hoe onze verhuizers te werk gaan

Heeft u een bedrijf nodig dat verhuizingen verzorgt in Waddinxveen? Dan kiest u voor Willemse Verhuizingen: een team van professionele verhuizers. We pakken de klus met beide handen aan en zorgen dat alles binnen no time is verhuisd. Ontdek hoe we te werk gaan:

 1. We komen bij u langs (indien mogelijk)
 2. U vertelt ons wat er moet gebeuren
 3. Ons team controleert het aantal te verhuizen spullen
 4. We maken voor u een verhuisofferte en gaan daarna aan de slag

Verhuisdienst Waddinxveen

De verhuizers van Willemse Verhuizingen helpen u graag met een zorgeloze verhuizing. We verzorgen verhuizingen in heel Nederland, waaronder het mooie Waddinxveen. Vraag direct een online offerte aan en ontdek wat we binnen uw budget voor u kunnen betekenen.

Neem contact op met onze verhuizers in Waddinxveen

Neem contact op met Willemse Verhuizingen en ontvang vrijblijvend een offerte met een overzicht van uw verhuiskosten en onze verhuisdiensten. U bereikt ons via 0180 66 59 31 en info@willemseverhuizingen.nl. Ook kunt u een bericht sturen via het onderstaande contactformulier.