• VCA gecertfiticeerd
  • Particulieren en bedrijven
  • Zorgeloos verhuizen

Inboedel tijdelijk opslaan

U wilt uw inboedel tijdelijk opslaan omdat u nog niet direct in uw nieuwe pand terecht kunt. Maak gebruik van de opslagservice van Willemse Verhuizingen. Dan weet u zeker dat uw spullen veilig opgeslagen staan en in de tussentijd niet beschadigd raken. Wilt u uw gehele inboedel of een gedeelte hiervan tijdelijk opslaan? Laat het ons weten en vraag een offerte aan.

Verhuizen en de inboedel tijdelijk opslaan

Gaat u binnenkort verhuizen, maar wilt u uw inboedel tijdelijk opslaan? Onze erkende verhuizers komen graag bij u langs om uw inboedel op te halen met een van onze verhuiswagens. Of dit nu in Rotterdam, Amsterdam of ver daarbuiten is, voor ons is geen brug te ver. Wist u dat wij VCA- gecertificeerd zijn? Dit betekent dat wij zelfs uw verhuizing vanuit en naar het buitenland realiseren. Wilt u zelf uw verhuizing regelen, maar beschikt u niet over professionele verhuismaterialen? Ook deze huurt u gewoon bij Willemse Verhuizingen.

Een zorgeloze verhuizing

Een zorgeloze verhuizing, het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar wij zorgen er keer op keer weer voor. Hoe? Door u een totaalpakket aan te bieden dat geheel aan uw wensen voldoet. Ook wanneer u alleen uw inboedel tijdelijk wilt opslaan. Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0180-665931 en maak uw wensen kenbaar. 

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner?

Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Willemse Verhuizingen