• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:Gesloten

Opslag verhuizing

Bent u op zoek naar een veilige plek voor de opslag van uw inboedel omdat er een verhuizing op de planning staat? Willemse Verhuizingen is graag uw betrouwbare verhuispartner. Wanneer u uw inboedel op wilt slaan, wilt u hier natuurlijk niet te veel kosten aan kwijt zijn. Vraag vandaag nog een offerte aan en u zult blij verrast zijn.

Veilige opslag van uw inboedel voor een zorgeloze verhuizing

Willemse Verhuizingen regelt de opslag van uw inboedel tijdens uw verhuizing. Zo kunt u zich richten op andere bijkomende zaken. Gaat u helemaal voor een zorgeloze verhuizing? Uiteraard verzorgen we graag de totale verhuizing voor u. Van het in- en uitpakken van uw spullen tot het transport en van de montage van uw meubilair tot het verhuren van professionele verhuismaterialen. Een zorgeloze verhuizing, dat is wat wij u beloven.

Voor particulieren en bedrijven

Of u nu een verhuizing als particulier of een bedrijfsverhuizing op de planning heeft staan, wij zijn u graag van dienst! Gaat u naar of vanuit het buitenland verhuizen? Ons verhuisbedrijf is VCA-gecertificeerd en is daarom ook uw internationale verhuispartner. Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0180-665931 of vraag online een offerte aan voor de opslag van uw inboedel tijdens de verhuizing.

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner? Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten! Neem vrijblijvend contact met ons op.