• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Seniorenverhuizer

Staat er binnenkort een seniorenverhuizing op de planning, maar heeft u nog geen betrouwbaar bedrijf gevonden? Willemse Verhuizingen is uw seniorenverhuizer. Wij staan garant voor een zorgeloze verhuizing en zijn zowel particulieren als bedrijven graag van dienst. Willemse Verhuizingen levert maatwerk waarin we samen met u de mogelijkheden doornemen en het beste plan van aanpak bepalen. Vraag vandaag nog een offerte op maat aan voor meer informatie over onze mogelijkheden en onze tarieven.

 

Een seniorenverhuizing van A tot Z geregeld

Professioneel verhuizen. Daar komt meer bij kijken dan uw inboedel van deur tot deur brengen. Wij bieden diverse ondersteunende diensten aan, waardoor wij verhuizen voor u extra eenvoudig maken. Mede daarom zijn wij de ideale seniorenverhuizer. Hierbij kunt u denken aan het (de)monteren van meubilair. Van het verzorgen van tijdelijke opslag van inboedel, leveren of verhuren van professionele verhuismaterialen tot het in- en uitpakken van uw spullen. Wij denken graag met u mee om uw verhuizing geheel volgens uw wensen vorm te geven.

Uw inboedel tijdelijk opslaan na een seniorenverhuizing

Verhuist u van een grote gezinswoning naar een seniorenappartement? Dan zult u wat meubilair overhouden omdat dit simpelweg niet in uw nieuwe woning past. U wilt het meubilair niet wegdoen, omdat er herinneringen aan vastzitten. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor! Wij beschikken namelijk over verschillende opslagmogelijkheden. Voor zowel tijdelijk, als voor langere termijn bieden wij een veilige opslag voor uw meubelen.

Neem contact op met de seniorenverhuizer

Veel senioren kiezen voor verhuizen met Willemse Verhuizingen. Waarom? Onze goed opgeleide medewerkers zijn ervaren, klantgericht en hebben een flexibele werkhouding. Willemse Verhuizingen biedt u een verhuizing zonder zorgen aan en is daarmee de ideale seniorenverhuizer. Behoort u binnenkort tot deze groep senioren en laat u het verhuizen met een gerust hart over aan ons deskundig team? Neem voor meer informatie over de seniorenverhuizing gerust contact met ons op door te bellen naar 0180 66 59 31.

Onze diensten

Wist u dat Willemse Verhuizingen naast seniorenverhuizingen nog veel meer verhuisdiensten aanbiedt? Ontdek bijvoorbeeld ook onze:

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner? Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten! Neem vrijblijvend contact met ons op.