• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Bijzondere objecten verhuizen

Bijzondere objecten zijn vaak uniek en kwetsbaar, waardoor het verhuizen hiervan een akelige klus is die extreem zorgvuldig moet gebeuren. Bij Willemse Verhuizingen begrijpen we dit en hebben we de kennis en materialen in huis om uw bijzondere objecten veilig van A naar B te brengen. Ons team van vakkundige verhuizers werkt met speciale verhuismaterialen, de beste beschermingsmiddelen en de hoogst mogelijke voorzichtigheid. Zo verzekeren we u van een zorgvuldige en stressvrije verhuizing. Wilt u als particulier of bedrijf uw bijzondere objecten laten verhuizen door professionals? Neem dan contact met ons op via de buttons!

 

Amerikaanse koelkast verhuizen

Amerikaanse koelkasten zijn een lust voor het oog, maar vormen helaas een enorme uitdaging om te verhuizen vanwege hun grote omvang en hoge gewicht. Bij Willemse verhuizingen hebben we veel ervaring met het transporteren van Amerikaanse koelkasten en weten we precies hoe we zo’n verhuisklus aan moeten pakken. Van het inpakken met de beste beschermingsmiddelen en het vervoeren met onze verhuiswagens tot het uitladen en plaatsen van uw koelkast, iedere stap voeren we uit met de hoogste zorgvuldigheid. Zo zorgen we ervoor dat uw Amerikaanse koelkast zonder schade van A naar B komt.

Meer informatie

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano is een kunst op zich. Deze prachtige instrumenten zijn niet alleen groot en zwaar, maar ook ongelooflijk kwetsbaar. Ons team van gespecialiseerde verhuizers heeft veel ervaringen met het veilig en zorgvuldig verplaatsen van zowel vleugels als staande piano’s. We gebruiken speciaal ontworpen hulpmiddelen en technieken om uw piano te beschermen tijdens elke stap van de verhuizing. Van het zorgvuldig inpakken en stabiliseren in de verhuiswagen tot het nauwkeurig afleveren en plaatsen op de nieuwe bestemming.

Aquarium verhuizen

Het verhuizen van een aquarium vereist een bijzondere aanpak, omdat het enorm kwetsbaar is. Een aquarium is namelijk veel meer dan gewoon een glazen bak; het is een levend ecosysteem met specifieke behoeften. Daarom maken we vooraf een duidelijk verhuisplan, waarin iedere stap van de verhuizing uitgewerkt is. Voor het vervoer pakken we uw aquarium in met de beste beschermingsmiddelen, zodat hij volledig intact aankomt op de nieuwe locatie.

Verhuizen van andere zware objecten

Willemse Verhuizingen is dé specialist in het verhuizen van bijzondere objecten. Van grote koelkasten, tot loodzware kluizen, geen verhuisklus is voor ons te lastig. Heeft u een bijzonder object dat naar een andere locatie moet? Laat het dan over aan ons vakkundige verhuisteam! Neem contact met ons op via 0180 66 59 31, stuur een mail naar info@willemseverhuizingen.nl of vul ons contactformulier in. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Tijdelijke opslag huren

Is het niet mogelijk om uw bijzondere objecten direct naar de nieuwe locatie te verhuizen? Geen probleem, bij Willemse Verhuizingen regelen we graag voor u een veilige opslagplek. Deze opslagplek is beveiligd en volledig vochtvrij, waardoor uw inboedel in perfecte staat blijft.

Op maat gemaakt verhuisplan van a to z

Iedere verhuizing is uniek en vergt een andere aanpak. Daarom hebben we vooraf altijd een gesprek met u. Tijdens dit gesprek overleggen we de planning van de verhuizing, de bestemming van de bijzondere objecten en andere belangrijke informatie. Op basis hiervan stellen onze verhuisplanners een compleet plan op, waarin uw verhuizing van a tot z uitgestippeld is.

Een vast contactpersoon

Tijdens het verhuizen heeft u een vast contactpersoon die klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden en u op de hoogte te houden van de actuele stand van zaken. Mochten er bijvoorbeeld wijzigingen in de planning zijn, hoort u dit direct. Zo maken we de verhuizing voor u zo zorgeloos mogelijk en weet u precies in welke stap van de verhuizing we zijn.

Maatwerk verhuizingen door Willemse Verhuizingen

Willemse Verhuizingen is dé verhuisspecialist voor particulieren en bedrijven. Van complete archiefverhuizingen tot het vervoeren van kantoormeubilair, wij staan voor u klaar! We helpen u graag verder bij de volgende type verhuizingen:

Contact opnemen

Heeft u nog een vraag over de verhuizing van bijzondere objecten of wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan contact met ons op via de buttons! We beantwoorden graag uw vragen en staan klaar om uw verhuizing te regelen.