• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Archiefverhuizing

Wilt u als particulier of bedrijf een archief gaan verhuizen? Bij Willemse Verhuizingen begrijpen we dat een archiefverhuizing zorgvuldig en secuur moet gebeuren, omdat we belangrijke gegevens en documenten gaan verplaatsen. Daarom hebben we vakkundige en betrouwbare medewerkers in dienst met jarenlange ervaring. Of het gaat om een klein of een groot archief maakt voor ons niet uit, wij zorgen dat uw archiefverhuizing vlekkeloos verloopt. Neem via de onderstaande buttons contact met ons op, dan bespreken we samen met u de mogelijkheden en stellen we een geheel vrijblijvende offerte op.

Uw archiefverhuizing plannen

Een goede planning voor uw archiefverhuizing is het halve werk. Vooraf bespreken we daarom met u de gewenste datum van de verhuizing en de locatie waar het archief heen gaat. Ons team stelt op basis hiervan een passend plan van aanpak op, zodat u van tevoren precies weet wanneer we aan de slag gaan. Om uw archief onbeschadigd te verhuizen maken we gebruik van zogeheten meterbakken. Deze bakken zijn vochtvrij en bieden optimale bescherming voor al uw archiefdocumenten.

Veilige opslag

Gaat u een archief verhuizen, maar is de locatie waar het heen moet nog niet vrij door bijvoorbeeld een verbouwing? Geen zorgen, bij Willemse Verhuizingen bieden we een goed beveiligde en vochtvrije opslag waar we uw archief tijdelijk plaatsen tot de gewenste locatie voor uw archief beschikbaar is.

Internationale verhuizingen

Wilt u een archief verhuizen naar een locatie buiten de Nederlandse grenzen? Geen probleem, bij Willemse Verhuizingen beschikken we over een NIWO-vergunning. Dit houdt in dat onze chauffeurs gekwalificeerd zijn om internationale transporten uit te voeren. Voor het internationaal transporteren van een archief moeten er wel een aantal papieren ingevuld worden, ook dit regelen wij voor u. Ook met een archiefverhuizing over de grens staan we garant voor een zorgeloze verhuizing.

De kosten van een archiefverhuizing

Voor een archiefverhuizing hebben we geen vaste prijzen, omdat iedere verhuizing anders is. Om u van tevoren een duidelijk kostenplaatje te geven, bespreken we met u alle belangrijke punten van de archiefverhuizing. Denk hierbij aan grootte van het archief, naar welke locatie we het gaan verhuizen, eventueel een tijdelijke opslag in onze opslagruimte en andere bijzonderheden die komen kijken bij uw verhuizing. Op basis hiervan stellen we een passende offerte voor u op.

Een vast contactpersoon tijdens de verhuizing

Gedurende de verhuizing heeft u een vast contactpersoon bij Willemse Verhuizingen die u op de hoogte houdt van de gang van zaken. Verandert er bijvoorbeeld iets aan de planning, dan neemt onze collega direct contact met u op. Daarnaast kunt u bij deze contactpersoon terecht met al uw vragen. Zo verzekeren we u van een zorgeloze archiefverhuizing.

Andere verhuizingen bij Willemse Verhuizingen

Op zoek naar het juiste verhuisbedrijf voor andere type verhuizingen? Bij Willemse Verhuizingen zijn we ook gespecialiseerd in allerlei andere soorten verhuizingen voor zowel bedrijven als particuliere klanten. We staan klaar om u te helpen bij de volgende verhuizingen:

Contact opnemen

Wilt u de mogelijkheden bespreken voor uw archiefverhuizing of heeft u een vraag over onze diensten? Neem dan gerust via de onderstaande buttons contact met ons op. Ons ervaren team beantwoord graag al uw vragen en staat klaar om u te helpen bij uw archiefverhuizing!