• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Kantoormeubilair

Het team van Willemse beschikt over gedegen ervaring met montage van kantoormeubilair. Voor uw project kunnen wij de ontvangst en aflevering van de goederen verzorgen, het inhuizen en opbouwen van de werkplekken en de inrichting en afstelling verzorgen van de werkplek voor de meest optimale werkhouding.

Desgewenst verzorgen wij de complete inrichting van uw kantoor. Maar ook voor de inrichting van een enkele werkplek kunt u bij ons terecht. Onze monteurs zetten uw kantoormeubelen vakkundig en snel in elkaar en plaatsen deze in de opstelling die u wenst. Tevens kunnen wij zorgen voor het wegwerken van de kabels en het aansluiten van de apparatuur.

Voordat het project wordt opgeleverd zorgen wij dat alle verpakkingsmaterialen worden afgevoerd en uw kantoor schoon achterblijft. Willemse werkt samen met architecten en leveranciers van meubilair, voor zowel de zakelijke als de particulier markt. Wat voor bedrijf u ook heeft, wij kunnen uw zorgen uit handen nemen.

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner? Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten! Neem vrijblijvend contact met ons op.