• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:Gesloten

Kantoormeubelen monteren

Willemse Verhuizingen helpt u na uw verhuizing de kantoormeubelen opnieuw te monteren. Wij zijn er niet alleen voor het verhuizen van kantoorinboedel zelf, maar wij vinden dat het monteren van uw meubels ook tot onze taken behoort. Een zorgeloze verhuizing, daar staan wij voor. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij spreken graag onze mogelijkheden met u door zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor onze dienstverlening.

Kantoormeubelen monteren: op ons kunt u rekenen

Bij ons kunt u rekenen op een professionele behandeling met goed opgeleide en flexibele werknemers. Willemse Verhuizingen  verzorgt verhuizingen van zowel particulieren als bedrijven. Omdat wij al jarenlang ervaring hebben op het gebied van project- en bedrijfsverhuizingen weten wij dat ‘tijd is geld’ nu eenmaal de werkelijkheid is voor bedrijven. Wij beseffen dat snelheid daarom van het grootste belang is, vandaar dat wij u graag helpen met het monteren van kantoormeubelen.

Een antwoord op al uw vragen: neem contact op

Wij bieden u een verhuizing zonder zorgen!   Bent u geïnteresseerd naar wat Willemse Verhuizingen voor u kan betekenen?  Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen over onze service wat betreft het monteren van kantoormeubelen.  Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via  nummer 0180 66 59 31.

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner? Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten! Neem vrijblijvend contact met ons op.