• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Woningontruiming

Er zijn heel wat redenen op te noemen waarom een woning of pand ontruimd moet worden. Vaak komt het door onvoorziene omstandigheden, bijvoorbeeld wanneer er een familielid is overleden of wanneer uw zaak failliet is. Wat de reden ook is, bij Willemse Verhuizingen rekent u op een professionele dienstverlening, waarbij we altijd discreet en zorgvuldig te werk gaan.

Er moet een woning leeg… wat nu?

Een woningontruiming heeft vaak een reden en deze is niet altijd prettig. Er is bijvoorbeeld iemand overleden, die alleen in een huis woonde en het is nu aan u om dit huis leeg te halen. Dit kan moeilijk zijn, vooral als het om een naast familielid gaat, omdat er dan herinneringen naar boven komen. Het is ook mogelijk dat er iemand het huis uit is gezet, bijvoorbeeld door een te hoog opgelopen huurachterstand. Ook in dat geval is het noodzakelijk om spullen uit de woning te halen en op een goede plek op te slaan. Willemse Verhuizingen regelt de woningontruiming graag voor u.

Gelukkig zijn er ook leukere redenen om een woning te ontruimen! Zo verzorgen we een woningontruiming wanneer u een nieuw huis heeft gekocht, maar er nog niet direct in kunt. We zorgen er dan voor dat uw spullen netjes uit uw oude huis worden gehaald en zorgvuldig worden opgeborgen.

De hulp inschakelen van Willemse Verhuizingen? Neem dan contact met ons op.

Een huis laten ontruimen door de specialisten van Willemse Verhuizingen

Bij Willemse Verhuizingen hebben we vele jaren ervaring met het verhuizen van de inboedel. We gaan daarbij altijd goed om met uw spullen. Daarbij werken we snel en grondig en bieden we de mogelijkheid om uw spullen tijdelijk elders op te slaan. En niet onbelangrijk: we gaan altijd voor een persoonlijke aanpak. We begrijpen erg goed dat de spullen die we verhuizen of ontruimen voor u belangrijk zijn en dat hier herinneringen aan kleven. Dit is een van de redenen dat we bij een woningontruiming altijd ons best doen om dit zo netjes mogelijk te doen. Daarbij geldt bij ons dat afspraak altijd afspraak is. We komen op de afgesproken tijd bij u langs en zorgen ervoor dat de spullen ook op tijd zijn ontruimd. Vaak moeten er ook veel spullen bij een woningontruiming naar de milieustraat. Ook deze taak nemen we graag voor u uit handen.

Hoe gaat een woningontruiming in zijn werk?

Wanneer u kiest voor een woningontruiming door Willemse Verhuizingen, gaan we altijd volgens een vast patroon te werk. Zo weet u wat u van ons kan verwachten.

De ontruiming begint als u contact met ons opneemt voor het maken van een afspraak. We nemen dan met u door wat het adres is, om wat voor woning of pand het gaat en wanneer het pand leeg moet zijn. We spreken met u een dag en een tijd af waarop we bij u langskomen. Op dit tijdstip staan we bij u voor de deur. We zorgen ervoor dat we genoeg mensen bij ons hebben om de klus goed, grondig en snel uit te kunnen voeren. Dit zijn allemaal professionals die weten wat er bij het ontruimen van een woning komt kijken. Mensen die hard werken, maar die daarbij ook begrip hebben voor uw situatie. U mag er dan ook altijd op rekenen dat we met respect met u en uw spullen omgaan.

Een respectvolle woningontruiming door Willemse Verhuizingen

Een probleem dat bij een woningontruiming vaak de kop opsteekt, is dat er weinig tijd voor is. Het begint vaak bij een onvoorziene omstandigheid en kan voorkomen bij zowel woonhuizen als bij panden van bedrijven. U heeft zelf in deze fase al veel aan uw hoofd. Daarom nemen we de taak van het ontruimen van de woning graag uit handen.

We leveren de spullen af op de afgesproken plek of slaan deze op in onze eigen opslagruimte. Daar kan deze blijven staan totdat u er een andere plek voor heeft.

Neem contact op met Willemse Verhuizingen

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor professionele ontruimingen met ons door te nemen. We helpen u graag snel en grondig verder.

Contactformulier