• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Kosten opslag inboedel

De kosten van de opslag van uw inboedel wilt u natuurlijk zo laag mogelijk houden. Maar u wilt ook zeker weten dat uw inboedel veilig opgeslagen is en geen schade op kan lopen. Daarom kiest u voor Willemse Verhuizingen. Al jarenlang maken wij mensen blij met een zorgeloze verhuizing. Want dat kan! Benieuwd naar onze werkwijze? Vraag vandaag nog een offerte aan.

Wat zijn de kosten voor de opslag van mijn inboedel?

U gaat binnenkort verhuizen of u bent onlangs verhuisd, maar kunt uw spullen niet allemaal kwijt. Geen probleem! Wij beschikken over verschillende opslagmogelijkheden waar uw inboedel veilig staat. De kosten betreft de opslag van uw inboedel hangen af van verschillende zaken. Wilt u uw inboedel bijvoorbeeld tijdelijk of voor een langere tijd opslaan? Gaat het om één opslagcontainer of wenst u er meerdere te huren? Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor een oplossing op maat.

De kosten voor de opslag van uw inboedel overzichtelijk opgesteld

Zodra u een offerte heeft aangevraagd, nemen wij deze zo snel mogelijk in behandeling. U ontvangt een offerte op maat met een overzicht van de kosten, betreft de opslag van uw inboedel. Ook uw verhuizing laten verzorgen door Willemse Verhuizingen? Wij doen het graag! Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij ons van harte welkom. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar het telefoonnummer 0180-665931.

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner? Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten! Neem vrijblijvend contact met ons op.