• VCA gecertfiticeerd
 • Particulieren en bedrijven
 • Zorgeloos verhuizen

Verhuisbedrijf Krimpen aan den IJssel

We verzorgen voor u graag een volledige verhuizing van en naar Krimpen aan den IJssel. Hierbij ontlasten we u van fysiek werk en andere denkbare obstakels. Onze verhuisservice bestaat uit het zorgvuldig verhuizen van uw spullen en goederen van punt A naar punt B. Hierbij zullen we voor u meubels demonteren, vervoeren en op de nieuwe locatie weer monteren. Een verhuizing zoals u hem voor ogen ziet, zonder verrassingen. Willemse verhuizingen is een familiebedrijf dat zich professioneel inzet om u probleemloos te verhuizen naar uw nieuwe locatie.

 • We verzorgen kleine en grote verhuizingen
 • VCA-gecertificeerd
 • We komen langs om uw gewenste verhuizing door te nemen
 • Geen onverwachte kosten

Heeft u interesse in de diensten van ons verhuisteam? Neem vrijblijvend contact op en we bespreken graag uw verhuizing. Stuur hiervoor een e-mail naar info@willemseverhuizingen.nl of neem telefonisch contact op via 0180 66 59 31.

Bel nu: 0180 66 59 31

Kosten verhuizen

Om u de laagste verhuiskosten te garanderen stellen we vooraf een duidelijke offerte voor u op. We bespreken graag met u alle zaken die bij een verhuizing komen kijken en wat de invloed van deze zaken is op de prijsopgave. Zo wordt uw verhuizing gepersonaliseerd naar uw wensen. We bespreken onder andere de volgende verhuiszaken:

 • Afstand van punt A tot punt B
 • Opties voor montage- en opslagdiensten
 • Grootte van uw inboedel
 • Bereikbaarheid locaties
 • In hoeverre u de verhuizing aan ons overlaat

Na het bespreken ontvangt u van ons een definitieve verhuisofferte. Zo komt u later niet voor verassingen te staan. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op door te bellen naar 0180 66 59 31 of te mailen naar info@willemseverhuizingen.nl.

Bel nu: 0180 66 59 31

Soorten verhuizingen Krimpen aan den IJssel

We gaan graag aan de slag voor uw particuliere verhuizing, bedrijfsverhuizing en seniorenverhuizing in Krimpen aan den IJssel. Voor elke verhuisopdracht staan we voor u klaar. Profiteer bij Willemse Verhuizingen van een totaal verhuispakket. Zo nemen we uw verhuiszorgen volledig uit handen.

Nationaal en internationaal verhuizen

We staan klaar om u binnen Nederland te verhuizen van en naar Krimpen aan den IJssel en omgeving. Daarnaast bieden we een internationale verhuisservice aan. Omdat we beschikken over een VCA-certificaat, mogen we uw inboedel ook buiten Europa verhuizen. Heeft u een verhuizing op de planning vanuit of naar het buitenland? Neem dan contact met ons op om de verhuizing te bespreken. Van kleine tot grote klussen: wij verzorgen ze graag voor u.

Verhuisdiensten

Bij een verhuizing komen veel zaken kijken. We bieden u graag extra verhuisdiensten om uw verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen. Deze bestaan uit de volgende werkzaamheden:

Werkwijze verhuizen van of naar Krimpen aan den IJssel

U geeft bij ons aan in welke mate u de verhuizing uit handen wilt geven. We bespreken hierbij alle mogelijkheden en zaken die komen kijken bij uw verhuizing. U ontvangt vervolgens een offerte op maat. Na akkoord gaan we op de afgesproken datum voor u aan de slag. Op de dag van de verhuizing zorgen we ervoor dat we op tijd bij u op locatie zijn. We starten vervolgens met onze verhuiswerkzaamheden. Uw inboedel wordt zorgvuldig van punt A naar B vervoerd. Op uw nieuwe locatie zetten we alles op zijn plek. We ronden de verhuizing af en gaan pas weg als u tevreden bent. Zo profiteert u van een van a tot z verzorgde verhuizing.

Verhuisgebied Willemse Verhuizingen

Onze verhuisdiensten zijn inzetbaar in Krimpen aan den IJssel en omgeving.

Klantervaringen

“Voor mijn ouders het team van Willemse Verhuizingen ingeschakeld. Helemaal top heren! Van het uit elkaar halen van de meubels tot alles weer netjes in elkaar monteren. Ze kunnen het allemaal.” “Voor mijn ouders het team van Willemse Verhuizingen ingeschakeld. Helemaal top heren! Van het uit elkaar halen van de meubels tot alles weer netjes in elkaar monteren. Ze kunnen het allemaal.” “Tijdens het plannen ontdekte ik dat ik de grootte van mijn verhuizing had onderschat. Gelukkig vond ik Willemse Verhuizingen en kon ik een deel uit handen geven en tegelijk de kosten laag houden. Naar alle tevredenheid kunnen verhuizen!”

 

Contact met Willemse Verhuizingen

Wilt u weten wat Willemse Verhuizingen voor uw verhuisplannen kan betekenen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. We maken graag voor u een offerte op maat, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. U bereikt ons via 0180 66 59 31 of info@willemseverhuizingen.nl. Of stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier.

Vrijblijvende informatie aanvraag

return-form
Willemse Verhuizingen