• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Opslag

U wilt gewoon dat uw “spullen” in goede handen zijn. En terecht, als ervaren verhuisbedrijf weten wij daar alles van! Het gaat om uw persoonlijke eigendom en daar moet zorgvuldig mee om worden gegaan. Willemse Verhuizingen staat voor u klaar met een professionele opslag van uw inboedel. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Tijdelijke opslag van uw inboedel

Soms is het echter niet mogelijk om uw inboedel meteen van A naar B te brengen, of door omstandigheden is het tijdelijk opslaan van (een deel van) uw inboedel noodzakelijk. Vaak heeft u zelf geen plek voor opslag, of staan de spullen wel bij u in huis maar zorgt dit voor veel ergernis omdat het in de weg staat. Geen zorgen, ook daarbij kan Willemse Verhuizingen u van dienst zijn.

Willemse Verhuizingen regelt de (tijdelijke) opslag van uw inboedel, of delen daarvan in opslagruimten die al dan niet geheel geconditioneerd zijn. Professionele opslag voor het behoudt van uw bezittingen. Zo bent u verzekerd dat uw spullen veilig staan opgeborgen en ze in de tussentijd geen schade oplopen. Ook zorgt u voor overzicht, want zeg nou zelf een huis vol met opslagspullen is ook geen pretje.

 

Wilt u meer weten? Dat kan simpelweg door dit contactformulier in te vullen. Wij nemen graag even de moeite om u meer te vertellen over de mogelijkheden van alle soorten opslag door Willemse Verhuizingen. Willemse Verhuizingen draagt professioneel zorg voor uw bezittingen!

De diensten van Willemse Verhuizingen

Willemse Verhuizingen heeft een compleet dienstenpakket op het gebied van verhuizingen. Bekijk alle diensten hieronder:

Meer weten over opslag? Bekijk hier onze kosten.