• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:Gesloten

Piano verhuizen

Het verhuizen van een piano vereist precisie en expertise. Deze instrumenten zijn niet alleen groot en zwaar, maar beschadigen ook makkelijk bij verplaatsing. Onderschat de complexiteit van het transport dan ook niet bij uw verhuizing en kies voor Willemse Verhuizingen. Onze gespecialiseerde verhuizers zorgen voor een probleemloze verhuizing van uw piano.

 

Piano verhuizen zonder zorgen

Bij Willemse Verhuizingen bent u verzekerd van een professionele en zorgvuldige aanpak bij het verhuizen van uw piano. Onze experts gebruiken een geavanceerde methode om uw instrument veilig te vervoeren, waardoor de kans op schade minimaal is. Vertrouw op de professionals van Willemse Verhuizingen die ieder type piano met zorg transporteren.

Vast contactpersoon

Als u voor ons kiest, wijzen we een vast contactpersoon aan u toe die contact met u houdt over de status van de pianoverhuizing. Ook kunt u altijd bij deze persoon terecht als u vragen heeft, zowel vóór, tijdens als na de verhuizing.

Hoe verhuist u een piano?

De verhuizing van een vleugel verschilt aanzienlijk van die van staande piano’s, vanwege de specifieke vereisten in grootte en gewicht. We zorgen voor de juiste voorbereiding en uitrusting voor de verhuizing van elke piano op basis van de volgende 4 stappen.

  1. Bescherming: we bedekken de piano volledig met verhuisdekens. Hierdoor is niet alleen de piano, maar ook uw vloer beschermd.
  2. Verplaatsing: we zetten de piano voorzichtig op rollend materieel waarbij we controleren of er onderdelen uitsteken of losgekomen zijn.
  3. Transport: nadat we de piano in de verhuiswagen hebben geplaatst, voegen we indien nodig extra beschermlagen toe, en zetten we de piano vast met spanbanden. Op deze manier is het niet mogelijk dat de piano verschuift tijdens het vervoer.
  4. Uitladen: eenmaal aangekomen op de bestemming, laden we de piano zorgvuldig uit en zetten we hem op de gewenste plek.

Tijdelijke opslag van de piano tijdens de verhuizing

Het kan voorkomen dat u niet gelijk de mogelijkheid heeft om uw piano naar een nieuwe locatie te verhuizen. Willemse Verhuizingen heeft daarom de optie om uw piano of andere bijzondere objecten tijdelijk op te slaan op een veilige en vochtvrije opslagplek. Uw piano blijft hierdoor in perfecte staat tot de nieuwe bestemming beschikbaar is.

Kosten van een piano verhuizen

Bij Willemse Verhuizingen begrijpen we dat elke verhuizing uniek is. Daarom werken we altijd op maat. Na een grondige inventarisatie van uw verhuisdetails, zoals bestemming, datum, omvang van uw inboedel en eventuele opslagbehoeften, stellen we een heldere offerte samen. Dit geeft u een duidelijk beeld van de kosten.

Andere verhuisdiensten

Naast de verhuizing van piano’s helpt Willemse Verhuizingen u bij andere type verhuisdiensten. We helpen zowel particulieren als bedrijven met verhuizen.

Contact met Willemse Verhuizingen

Bent u van plan om uw piano professioneel te laten verhuizen? De specialisten van Willemse Verhuizingen helpen u graag uw piano of andere bijzondere objecten met zorg te vervoeren. Bel naar 0180 66 59 31 of neem contact op via het onderstaande formulier voor al uw vragen over het verhuizen van uw piano.