• Neem contact op:0180 66 59 31
 • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
 • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Verhuisbedrijf Lopik

Heeft u binnenkort een verhuizing op de planning staan van of naar Lopik? Dan bieden we u graag onze voordelige verhuisdiensten aan. We brengen zorgeloos uw inboedel van punt A naar B. Wilt u meubilair of andere goederen tijdelijk opslaan? Maak dan gebruik van onze inboedelopslag. Met onze verhuisdiensten kiest u voor een verhuizing op maat. We bespreken uw verhuiswensen van tevoren en op basis daarvan maken we een verhuisplan op maat. Zo garanderen we dat de verhuisdag soepel verloopt. U ontvangt van ons een accurate offerte. Zo wordt u nooit achteraf verrast.

 • Duidelijke factuur zonder verrassingen
 • Verhuisplan op maat
 • Ons familiebedrijf is VCA gecertificeerd
 • We verzorgen elke kleine of grote verhuizing

Internationale verhuizing

Heeft u een internationale verhuizing op de planning staan? Willemse Verhuizingen wordt graag uw verhuispartner! We zetten onze ervaring in om uw verhuizing van of naar het buitenland te plannen en uit te voeren. Zo verhuist u met onze verhuisdiensten altijd zorgeloos in binnen- en buitenland. Neem contact op om uw internationale verhuizing te bespreken.

Een offerte zonder verrassingen achteraf

Afhankelijk van uw verhuiswensen zal er een eenmalige offerte worden opgesteld. Zo heeft u achteraf geen verrassingen. We bespreken graag onze verhuisdiensten en hoe we ze voor u kunnen inzetten. U kunt zelf aangeven in hoeverre u de verhuizing uit handen wilt geven. De volgende zaken hebben invloed op de offerte:

 • De afstand tussen oude en nieuwe bestemming
 • Grootte van uw inboedel
 • Type woningen
 • Bereikbaarheid locatie A en B
 • Gekozen verhuisdiensten
 • Hoever u de verhuizing uit handen geeft*

*Zelf ook bijdragen? Dan valt de factuur lager uit. U bepaalt zelf in hoeverre u de verhuizing uit handen geeft.

Onze verhuisservice

We zetten de volgende verhuisdiensten graag voor u in tijdens een verhuizing van of naar Lopik:

Onze verhuiswijze in Lopik

We staan met ons ervaren team klaar om u zorgeloos te verhuizen van of naar Lopik. Voorafgaand de verhuizing gaan we graag met u in gesprek om al uw verhuiswensen te bespreken. We kijken hoe onze verhuisdiensten hierbij passen. Vervolgens maken we een verhuisplan en een bijhorende offerte op maat. Na akkoord is deze definitief en gaan we voor u aan de slag. De offerte is eenmalig, zo heeft u nooit onverwachte kosten achteraf.

We zullen tijdig klaar staan op de dag van verhuizing. Met gepaste zorg verhuizen we uw inboedel van locatie A naar B. Op de nieuwe bestemming laden we alles uit en zetten we uw inboedel netjes op de juiste plek. Pas wanneer u tevreden bent met uw verhuizing, zijn wij ook tevreden. We vinden het belangrijk dat alles naar wens is en u een goede verhuizing ervaart.

Verhuisgebied Lopik

Ons team staat klaar voor elke verhuisklus in Lopik en omgeving.

Recensies

“Ik dacht dat ik geen verhuisteam kon betalen met mijn budget. Tot ik Willemse Verhuizingen sprak en ze mij een betaalbare offerte opstuurden. Helemaal op maat gemaakt, passend bij mijn wensen. Topbedrijf waar je echt wat aan hebt”

“Tijdens mijn laatste verhuizing was ik flink door mijn rug gegaan. Bij een nieuwe verhuizing was ik zeer angstig om zelf aan de slag te gaan. Ik kon gelukkig handig gebruikmaken van de verhuisservice van Willemse. Top mensen om mee samen te werken.”

“Toen ik en mijn partner uit elkaar gingen besloten we beide te verhuizen. Willemse bood een perfect plan aan die paste bij ons beide verhuiswensen. Top geregeld en zeer dankbaar voor de flexibiliteit.”

Contact met ons ervaren verhuisteam

Wilt u graag gebruikmaken van onze verhuisdiensten of heeft u vragen? Neem gerust contact op via het onderstaande telefoonnummer of contactformulier. We bespreken graag uw verhuisplannen en bieden u een vrijblijvende offerte op maat.