• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Willemse voor bedrijven

Naast particuliere verhuizingen zijn wij ook gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen. Onze teams beschikken over jarenlange ervaring met project- en bedrijfsverhuizingen. Een professionele aanpak waarbij extra aandacht wordt besteed aan een strakke planning, want het is heel simpel: “tijd is geld”. En wij beseffen dat snelheid van het grootste belang is voor uw bedrijfsvoering. Neem nu contact met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Bedrijven

Hoe snel we ook gaan, bij ons vinden wij het belangrijk dat de kwaliteit van onze service niet onder de tijdsdruk gaat lijden. Ook wanneer verhuizingen in een razend tempo gaan wilt u natuurlijk verzekerd zijn dat de kwaliteit van de service behouden wordt. Bij Willemse verhuizingen werken we graag persoonlijk met onze klanten en voorzien wij iedereen van service van de hoogste kwaliteit.

Alle bedrijfsverhuizingen, intern of extern en van enkele werkplekken tot een complete kantoorverhuizing, worden volledig naar uw wens uitgevoerd. Ongeacht hoe groot of hoe klein uw bedrijf mag zijn, samen zoeken wij naar de beste aanpak.

Heeft u een verhuisklus in de planning staan? Wij maken graag kennis met u en helpen u graag verder!Wilt u meer informatie of een offerte op maat, vult u dan dit contactformulier in. Wij nemen dan direct de tijd om uw vragen te beantwoorden of om (indien gewenst) een afspraak te maken. Willemse Verhuizingen biedt u een zorgeloze projectverhuizing!

Willemse Verhuizingen: tot uw dienst

Wist u dat Willemse Verhuizingen u nog veel meer te bieden heeft dan enkel bedrijfsverhuizingen? Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij onze andere diensten.