• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Montagediensten

Willemse Verhuizingen is een uniek verhuisbedrijf uit omgeving Rotterdam wat niet alleen zorgt voor de verplaatsing van uw inboedel van A naar B, maar ook zorgt draagt voor alle montagediensten. Een verhuizing is volgens ons namelijk meer dan het vervoeren van uw meubilair!

Profiteer van onze montagediensten

Bij Willemse Verhuizingen kunt u daarom rekenen op allerlei services die het hele verhuisproces vergemakkelijken. Wij bieden bijvoorbeeld montagediensten aan zodat u de (de)montage van uw meubilair aan ons over kan laten. Het voltallige personeel is goed opgeleid en dus bekwaam in zijn/haar werkzaamheden. Soms is het niet mogelijk om uw inboedel meteen van de ene naar de andere plek te vervoeren, vandaar dat wij voor een veilige tijdelijke opslagplaats kunnen zorgen. Willemse Verhuizingen is gelegen in de omgeving van Rotterdam, maar wij verzorgen verhuizingen door heel het land en zijn zelfs in Europa actief!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en staan garant voor een zorgeloze verhuizing. Mocht u meer informatie willen over onze verhuizingen of montagediensten, bel dan gerust naar 0180 66 59 31. Wilt u snel een goed beeld van onze tarieven dan stellen wij tevens graag een offerte op maat voor u op!

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner? Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten! Neem vrijblijvend contact met ons op.