• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Transport

U kunt niet alleen bij ons terecht voor verhuizingen en montagediensten maar natuurlijk ook voor transport. Wanneer u er zeker van wil zijn dan uw goederen veilig en op een goede manier getransporteerd worden, dan bent u bij Willemse Verhuizingen aan het juiste adres.

Wij hebben al jarenlang ervaring met transport en daarom zijn wij niet alleen actief in Nederland. Zo regelen wij ook transport op internationaal vlak. U ziet het, voor ons is geen brug te ver.

Om een transport of verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat alle zaken netjes in orde zijn, zo ook het administratieve gedeelte. Omdat wij internationaal werken hebben wij daarom natuurlijk ook de nodige ervaring met het regelen van administratieve en soms zelfs juridische zaken als het gaat om internationaal transport.

Wij hebben voor u de touwtjes in handen maar zorgen wel dat alles in overleg gaat met u als klant. Een groot transport of juist een kleinschalig transport, het kan bij ons allemaal.

 

Bent u opzoek naar een geschikt bedrijf die uw transport kan regelen van a tot z. Neem dan direct contact op en wij bespreken samen met u de mogelijkheden. Willemse Verhuizingen & Transport, zowel nationaal als internationaal.