• VCA gecertfiticeerd
  • Particulieren en bedrijven
  • Zorgeloos verhuizen

Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel

Willemse Verhuizingen is een ervaren en betrouwbaar verhuisbedrijf in de regio Capelle aan den IJssel. Zorgeloos verhuizen: dat is waar het bij ons om draait. Wij hebben jarenlange ervaring in de omgeving van Rotterdam. Zaken die ons typeren zijn onder andere:

  • Ervaring;
  • Flexibiliteit;
  • Klangerichtheid.

Daarnaast zijn we actief als verhuisbedrijf door heel Nederland. Indien gewenst zelfs Europa. Uw wensen en behoeftes staan dan ook altijd voorop! Wij zijn dé betrouwbare verhuizer in de regio van Capelle aan den IJssel.

Ervaren en flexibel verhuisbedrijf in de regio Capelle aan den IJssel

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis waar veel bij komt kijken. U wilt natuurlijk dat uw verhuizing zo goed mogelijk verloopt. Willemse Verhuizingen helpt u graag bij uw inboedel- of projectverhuizing. Wij zijn een ervaren, flexibel en klantgericht verhuisbedrijf, oftewel verhuizer, in Capelle aan den IJssel en omstreken. Verhuizen is echter veel meer dan alleen uw inboedel van de ene naar de andere plek brengen. Daarom bieden wij ook diverse ondersteunende diensten, zoals:

Daarnaast zijn wij als verhuizer nabij Capelle aan den IJssel ook VCA gecertificeerd. Dit betekent dat wij op een juiste en betrouwbare manier uw spullen vervoeren.

Bel ons voor meer informatie over onze dienstverlening

Willemse Verhuizingen verzorgt inboedel- en bedrijfsverhuizingen voor zowel particulieren als organisaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben als verhuisbedrijf in de regio van Capelle aan den IJssel? Bel ons dan op telefoonnummer 0180 66 59 31. We luisteren graag naar uw wensen en denken met u mee over uw verhuizing. Wij zijn niet voor niets de betrouwbare verhuizer in de regio van Capelle aan den IJssel.

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner?

Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Willemse Verhuizingen