• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Opslag Capelle aan den IJssel

Komt u ruimte tekort vanwege een verhuizing of heeft u gewoon veel spullen die u niet meer nodig heeft? In onze opslag in omgeving Capelle aan den IJssel kunt u deze spullen tijdelijk opslaan. Dankzij de inboedelopslag van Willemse Verhuizingen zijn uw spullen veilig opgeborgen in een droge en schone ruimte. Huur één of meerdere opslagplaatsen en bepaal zelf voor hoelang.

  • Veilige en schone opslagruimtes
  • Voor particulier en zakelijk gebruik
  • Geen verborgen kosten
  • Altijd een offerte op maat


Tijdelijke opslagruimte

Zoekt u een tijdelijke opslag, omdat u veel spullen heeft die in de weg staan? Of heeft u door omstandigheden op korte termijn een opslagruimte nodig? Dan regelen we dit graag voor u. We hebben verschillende opslagruimtes beschikbaar voor grote en kleine items. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere opslagboxen te huren voor het geval u nog meer opslagruimte wenst. Onze ruimtes zijn beschikbaar voor particulieren en zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor het bespreken van de huurperiode en de kosten voor een offerte op maat.

Opslagruimte huren voor een verhuizing

Wilt u een opslagruimte huren in Capelle aan den IJssel in verband met een verhuizing? Ook dat is mogelijk. Een opslag voor verhuizing is ideaal, omdat uw spullen veilig achter slot en grendel staan. Zo kunt u rustig de rest van de verhuisdozen inpakken of beginnen met klussen in uw nieuwe huis. Dankzij Willemse Verhuizingen verhuist u op een zorgeloze manier, zonder gedoe. Om het uzelf nóg makkelijker te maken schakelt u ook de hulp in van ons verhuisbedrijf voor Capelle aan den IJssel. We gaan zorgvuldig om met uw spullen en leveren vakkundig snel werk.

Kosten opslag Capelle aan den IJssel

Dankzij de opslagservice van Willemse Verhuizingen betaalt u nooit te veel voor wat u krijgt. We hanteren geen standaard prijzen, maar maken altijd een offerte op maat. Dit is voor u natuurlijk een stuk voordeliger. Onze offertes zijn gebaseerd op een aantal belangrijke punten, zoals:

  • Hoelang wilt u de opslagruimte huren?
  • Gaat het om één of meerdere ruimtes?
  • Hoeveel ruimte heeft u nodig?

Bekijk onze pagina over de kosten voor de opslag van uw inboedel voor meer informatie. Of vraag direct een offerte aan via onze contactpagina.

Onze andere verhuisdiensten in Capelle aan den IJssel

Wilt u alle zorgen geheel uit handen geven? We bieden naast het verhuren van opslagruimtes, verschillende verhuisdiensten aan in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Zo kunt u bij ons terecht voor het totaalpakket.

Opslagruimte Capelle aan den IJssel

Willemse Verhuizingen is gevestigd in Lekkerkerk. We verzorgen  niet alleen opslag voor inwoners uit Zuid-Holland, maar voor heel Nederland. Bekijk hieronder ons werkgebied in Capelle aan den IJssel. Komt u niet uit de buurt, maar wilt u wel een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via 0180 –  665 931 of stuur een e-mail naar info@willemseverhuizingen.nl.

Opslag huren bij Willemse Verhuizingen

Heeft u vragen over onze opslagmogelijkheden en werkgebieden of wilt u een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of het contactformulier onderaan  de pagina in te vullen.