• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Amerikaanse koelkast verhuizen

Amerikaanse koelkasten staan bekend om hun royale opbergruimte en zijn een echte stijlvolle toevoeging aan iedere keuken. Het nadeel aan dit type koelkasten is dat ze een grote omvang hebben en zwaar zijn in gewicht, waardoor ze lastig te verplaatsen zijn als u gaat verhuizen. Wilt u zeker zijn dat uw Amerikaanse koelkast schadevrij en in werkende staat aankomt bij uw nieuwe woning? Neem dan contact met ons op via de button en laat u volledig ontzorgen door onze ervaren verhuisprofessionals.

Amerikaanse koelkasten laten verhuizen door professionals

Bij Willemse Verhuizingen hebben we jaren ervaring met het verhuizen van bijzondere objecten, zoals Amerikaanse koelkasten. Vooraf stellen we aan de hand van de gewenste verhuisdatum en bestemming een volledig verhuisplan op, omdat dit de basis vormt voor een succesvolle verhuizing. Ons team van vakkundige verhuizers werkt met de beste verhuismaterialen, zodat uw Amerikaanse koelkast veilig van A naar B komt.

Gedurende de verhuizing heeft u een vast contactpersoon binnen ons bedrijf die u op de hoogte houdt van de status van de verhuizing en bij wie u altijd terecht kunt voor vragen.

Tijdelijke opslag tijdens de verhuizing

Is uw nieuwe woning nog niet helemaal gereed, maar moet u uw huidige woning al eerder uit? Sla het dan op in onze goed beveiligde, vochtvrije opslag. Zodra de uiteindelijke bestemming klaar is, verhuizen we al uw spullen direct daarnaartoe!

Amerikaanse koelkast vervoeren naar het buitenland

Wilt u uw Amerikaanse koelkast naar het buitenland verhuizen? Ook dan staan we voor u klaar met onze uitstekende verhuisservice. Als verhuisbedrijf beschikken we namelijk over de benodigde NIWO-vergunning. Dit wil zeggen dat onze chauffeurs gekwalificeerd zijn om internationale transporten uit te voeren. Voor de verhuizing van een Amerikaanse koelkast en de rest van uw inboedel naar het buitenland dient wel een inventarisatielijst in gevuld te worden, ook hierbij helpen we u!

Amerikaanse koelkast verhuizen kosten

Voor een inboedelverhuizing hanteren we geen vaste prijzen, omdat iedere verhuizing uniek is. Vooraf nemen we de belangrijke informatie met u door, zoals bestemming, datum, hoe groot uw inboedel is en eventueel de kosten voor tijdelijke opslag. Op basis hiervan stellen we een passende offerte voor u op, zodat u een duidelijk overzicht heeft van de verhuiskosten.

Regel direct uw Amerikaanse koelkast verhuizing

Wilt u uw Amerikaanse koelkast laten verhuizen? Neem dan contact met ons op via 0180 66 59 31, stuur een mail naar info@willemseverhuizingen.nl of vul ons contactformulier in. We starten graag met het plannen van uw verhuizing!

Andere verhuisdiensten bij Willemse Verhuizingen

Ook voor andere type verhuisdiensten helpen we u graag verder! We zijn gespecialiseerd in diverse soorten verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven en ontzorgen u van a tot z.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over een Amerikaanse koelkast verhuizen of wilt u de mogelijkheden bespreken voor uw verhuizing? Neem dan gerust contact met ons op via de buttons. We beantwoorden graag al uw vragen en kijken ernaar uit om uw verhuizing uit te voeren!