• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:Gesloten

opslagruimte waddinxveen

Opslagruimte Waddinxveen

Een opslagruimte voor uw spullen in Waddinxveen, Nieuwerkerk aan den IJssel, of Krimpen aan de Lek gezocht? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van Willemse Verhuizingen. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u op een juiste manier voorzien van een opslagruimte voor uw goederen in onder andere de regio van Krimpen aan den IJssel en Waddinxveen. Verder staat ons verhuisbedrijf bekent als:

  • Ervaren;
  • Klantgericht;
  • Flexibel.

Verder bent u ervan verzekerd dat uw eigendommen op een juiste wijze worden vervoerd. Dit doordat wij een VCA certificaat hebben. Wij vinden geen uitdaging te gek en bovendien kunnen wij u zowel nationaal als internationaal helpen bij het vervoer van goederen.

Kies voor de opslagruimte in Waddinxveen of Krimpen aan de Lek

Willemse Verhuizingen regelt voor u de tijdelijke opslag voor uw inboedel, of andere goederen die belangrijk zijn voor u. Wij kijken verder dan alleen het verhuizen van uw spullen van plek A naar plek B. Zodoende kunnen wij u meerdere diensten aanbieden. Denk hierbij aan:

  • Het transporteren van uw spullen, wij zijn niet enkel een volwaardig verhuisbedrijf. Maar ook voor het transport van uw zakelijke goederen zijn wij uw betrouwbare partner;
  • Opslag van goederen in de onze opslagruimte in de omgeving van Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel of Waddinxveen;
  • Wij kunnen de montage van uw kantoormeubilair bewerkstelligen. Desgewenst kunnen we de gehele inrichting van uw kantoor verzorgen.

Wij verzorgen ook (de)montage van uw meubilair

Wij zijn ook ervaren in de service met betrekking tot zaken die het hele verhuisproces vereenvoudigen. Zo kunt u denken aan (de)montage van uw meubilair, lampen of andere goederen die in uw woning staan. Maar ook voor de opslagruimte in de regio van Nieuwerkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Krimpen aan de Lek bent u bij ons op het juiste adres. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wij helpen u op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot een opslagruimte in Krimpen aan de lek, Krimpen aan den IJssel, Waddinxveen of Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan kunt u ons heel eenvoudig bereiken. Dit doet u door te bellen naar 0180 66 59 31. Wij zijn u graag van dienst en geven u advies op maat!

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner?

Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten!

Neem vrijblijvend contact met ons op.