• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Opslag Waddinxveen

Willemse Verhuizingen regelt de opslag van uw inboedel in de regio van Waddinxveen, Zevenhuizen en Bergambacht. Wij hebben een professionele opslagruimte waarin u uw spullen met een gerust hart kan achterlaten. Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te voorzien in uw wensen en behoeftes. Dit doen wij door middel van alleen uw spullen van A naar B te vervoeren. Een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. Met onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op advies op maat en kwaliteit met betrekking tot de opslag van uw goederen in Zevenhuizen, Waddinxveen of Bergambacht.

Opslag in Waddinxveen, Zevenhuizen en Bergambacht: Willemse Verhuizingen is de specialist

Een huis voor opslagspullen is voor velen geen pretje. Dat begrijpen wij maar al te goed. U heeft het risico dat u ergens tegenaan loopt of dat iets kapot gaat. Dan is een opslag van uw inboedel of andere goederen toch zeker wel aan te raden. Is het alleen maar voor het extra overzicht en het geruststellende gevoel dat uw meubels of goederen op een veilige plek staan. Naast de opslag van uw goederen in Bergambacht, Zevenhuizen of Waddinxveen, kunnen wij u ook voorzien van onder andere:

Wilt u meer weten over onze diensten, over bijvoorbeeld de opslag van goederen in Zevenhuizen, Waddinxveen of Bergambacht? Dan kunt u ons gemakkelijk en snel bereiken door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0180 66 59 31. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u op maat wat de mogelijkheden zijn voor u.

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner?

Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten!

Neem vrijblijvend contact met ons op.