• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:Gesloten

Gemiddelde kosten verhuizing

U gaat binnenkort verhuizen, maar wat zijn nu de gemiddelde kosten van een verhuizing? U begrijpt dat daar geen eenduidig antwoord opgegeven kan worden. Het ligt geheel aan uw wensen en eisen. Wilt u bijvoorbeeld naar het buitenland verhuizen? Dan komen er extra kosten bij omdat u gebruik maakt van onze internationale transportservice. Maar wilt u binnen dezelfde gemeente verhuizen? Dan zullen de kosten gemiddeld lager zijn tijdens uw verhuizing. Wij komen graag naar u toe voor een oriënterend gesprek. Desgewenst krijgt u daarna van ons een gerichte offerte. Deze offerte is uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Hoe bereken ik de gemiddelde kosten van mijn verhuizing?

Professioneel verhuizen is in onze ogen meer dan alleen uw inboedel van deur tot deur brengen. Daarom bieden wij u verschillende diensten zoals het verzorgen van de montage van uw meubilair, het in- en uitpakken van uw inboedel, tijdelijke opslag en het leveren of huren van professionele verhuismaterialen. U heeft zelf de keuze om de gehele verhuizing of een gedeelte hiervan uit handen te geven. Wanneer u een keuze gemaakt heeft en uw totaalpakket heeft samengesteld, kunnen wij de gemiddelde kosten van uw verhuizing berekenen.

Particulieren en bedrijfsverhuizingen

Of u nu als particulier of als zakelijke klant op zoek bent naar een erkend verhuisbedrijf in de omgeving van Rotterdam, wij zijn u graag van dienst! Heeft u vragen voor ons of ontvangt u graag meer informatie over alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0180-665931.

 

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner? Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten! Neem vrijblijvend contact met ons op.