• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Opslagruimte Lekkerkerk en Polsbroek

De verhuisdienst van Willemse Verhuizingen zorgt er voor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt! Wij bieden u namelijk meer dan alleen het transporteren van uw inboedel; we nemen u ook graag de minder fijne klusjes uit handen. Een zorgeloze verhuizing, dat is waar wij voor staan. Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

 

Verhuisdienst: van alle gemakken voorzien

Zo biedt Willemse Verhuizingen bijvoorbeeld de ‘Handy-Man’ service aan, een verhuisdienst waaronder onder meer het ophangen van lampen en het (de)monteren van meubilair valt. Zaken waar u zich dus geen zorgen meer om hoeft te maken! Willemse Verhuizingen is gevestigd in Zuid Holland en is niet alleen werkzaam in Nederland, maar ook in Europa waardoor u dus niet gebonden ben aan een bepaalde regio. Of het nu gaat om een particuliere of een complete bedrijfsverhuizing; wij zorgen voor uw verhuizing op maat.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden? Vul dan het contactformulier in op deze site! Een van onze goed opgeleide medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om al uw vragen te beantwoorden. Voor meer informatie over onze verhuisdienst kunt u ook altijd bellen naar 0180 66 59 31.

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner? Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten! Neem vrijblijvend contact met ons op.