• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:Gesloten

Ouderen verhuizen

Zowel jongeren als ouderen,  particulieren als bedrijven helpen wij met verhuizen. Willemse Verhuizingen laat u een zorgeloze verhuizing ervaren zoals u dat nooit eerder heeft meegemaakt. Heeft u veel ruimte in uw huidige woning over omdat de kinderen de deur uit zijn? Wilt u kleiner of juist groter gaan wonen? Wij zijn u graag van dienst!

Willemse Verhuizingen helpt ouderen zorgeloos verhuizen

Onder verhuizen verstaan wij meer dan alleen de inboedel van deur tot deur brengen. Wij zorgen namelijk voor een dienstverlening op maat. Wenst u bijvoorbeeld ook uw inboedel in en uit te laten pakken, ter plaatsen te laten monteren of wilt u uw inboedel tijdelijk opslaan? Wij maken het allemaal mogelijk. Bekijk de mogelijkheden online en stel uw eigen pakket samen. Wij zijn dan wel in de omgeving van Rotterdam gevestigd, maar zijn ook VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat wij door heel Europa verhuizingen verzorgen.

Veel ouderen kiezen ervoor om te verhuizen met Willemse Verhuizingen

Hangt er een prachtige lamp boven de eetkamertafel die u graag mee wilt nemen, maar kunt u deze handeling niet zelf meer uitvoeren? Maak dan gebruik van onze ‘Handy-man service’. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat alles wat u mee wilt verhuizen, veilig ingepakt en getransporteerd wordt naar uw nieuwe woning. Uiteraard leveren wij uw woning bezemschoon op. Kiest u ook, net als veel ouderen om te verhuizen met Willemse Verhuizingen? Vraag eenvoudig online een offerte aan of bel naar het telefoonnummer 0180 66 59 31.

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner? Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten! Neem vrijblijvend contact met ons op.