• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:08:00 uur - 17:00 uur

Verhuiswagen huren Gouda

Bij Willemse Verhuizingen is het mogelijk om verhuisdozen of een verhuiswagen te huren zodat uw verhuizing van of naar Gouda vlekkeloos verloopt. Wij helpen u niet alleen graag bij het verhuizen zelf, maar ook bij alle zaken er omheen. Wij zorgen voor een juiste verhuisservice in Gouda, want uw wensen en behoeftes staan bij ons hoog in het vaandel. Zaken die ons typeren, zijn onder andere:

  • Flexibiliteit;
  • Klantgerichtheid;
  • Ervaring.

Tevens hebben wij een VCA certificaat, zodoende bent u ervan verzekerd dat uw spullen op een juiste manier worden vervoerd.

Verhuisservice: uw verhuisdozen of verhuiswagen huren in de regio Gouda

In de afgelopen jaren hebben wij verhuizingen geregeld in alle soorten en maten. Zowel particulieren als bedrijven maken graag van onze diensten gebruik, omdat wij net wat meer doen dan de meeste verhuisbedrijven. Zo helpen wij u bij het (de)monteren van u meubilair en met onze ‘Handy-man service’ nemen wij zelfs alle vervelende taken uit handen, zoals ophangen van lampen. Wij zorgen ook dat u de juiste verhuisdozen in handen krijgt zodat een veilige verhuizing in of naar Gouda gegarandeerd is. Deze verhuisdozen zijn stevig en bovendien zeer betaalbaar, een verhuizing is immers al duur genoeg! Maar ook voor het huren van een verhuiswagen in de regio van Gouda bent u bij ons op het juiste adres. Wij zorgen altijd voor een hoogstaande verhuisservice.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over de service die wij leveren in Gouda wat betreft het huren van een verhuiswagen of van verhuisdozen? Bel dan gerust even naar 0180 66 59 31. Onze medewerkers staan u graag te woord en vertellen u over onze verhuisservice in de omgeving van Gouda. Samen bekijken we de mogelijkheden van bijvoorbeeld het huren van verhuisdozen of een verhuiswagen nabij Gouda.

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner?

Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten!

Neem vrijblijvend contact met ons op.