• VCA gecertfiticeerd
  • Particulieren en bedrijven
  • Zorgeloos verhuizen

Opslag Gouda

Voor de tijdelijke opslag van uw goederen in de regio van Gouda bent u op het juiste adres van Willemse Verhuizingen. Wij zijn uw betrouwbare partner met betrekking tot het verhuizen, het opslaan en monteren van uw kostbare goederen. Daarnaast staat een persoonlijke aanpak bij ons voorop. Dat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking is voor ons het voornaamste. In de regio van Rotterdam staan wij bekend om onze ervaren, flexibele en klantgerichte werkwijze. Wij hebben een zeer groot en ruim verzorgingsbied, zodoende kunnen wij u door heel Nederland en zelfs heel Europa van dienst zijn. In Gouda en omstreken kunnen wij u tevens voorzien van een opslagruimte, dit is bijvoorbeeld bijzonder handig wanneer u nog niet direct uw nieuwe woning kan bewonen.

Tijdelijke opslag in een opslagruimte in de regio van Gouda

Naast het transporteren van hele inboedels kunnen wij u ook voorzien van een tijdelijke opslag in onze opslagruimte in de omgeving van Gouda. Want zeg nu zelf: hoe vervelend is het dat uw spullen in dozen in de pad staan? Wij zorgen voor overzicht en begaanbare ruimte in uw woning. Verder kunnen wij u voorzien van verschillende andere soorten diensten. U kunt hierbij denken aan onder andere:

  • Het verzorgen van transport. Zo kunnen wij u zakelijk ook helpen met het vervoer van uw goederen;
  • Verder kunnen we tijdens het verhuizen ook uw spullen demonteren en bij aankomst van de plaats van bestemming weer monteren.

Daarnaast zijn wij ook VCA gecertificeerd, dit betekent dat wij met de nodige zorg uw spullen vervoeren naar de juiste locatie.

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden die wij voor u kunnen betekenen? Bijvoorbeeld een tijdelijke opslag in onze opslagruimte in de regio van Gouda? Dan kunt u ons gemakkelijk en snel bereiken door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0180 66 59 31. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en geven u advies op maat.

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner?

Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten!

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Willemse Verhuizingen