• Neem contact op:0180 66 59 31
  • Ons adres:Voorstraat 126, Lekkerkerk
  • Openingstijden:Gesloten

Inboedel Gouda

Wilt u uw inboedel in Gouda verhuizen naar uw nieuwe woning? Dan laat u dat toch wel over aan een specialistisch bedrijf die de nodige kennis, kunde en ervaring heeft op dit vakgebied. U wilt toch wel dat uw spullen in goeden handen zijn? Dan is Willemse Verhuizingen uw betrouwbare partner die u op een juiste manier kan helpen met het verhuizen van uw inboedel in Gouda. Zware en breekbare meubelstukken wilt u misschien liever niet zelf vervoeren. Dat snappen wij maar al te goed!

Zorg dat uw inboedel in Gouda wordt verplaatst door een professioneel verhuisbedrijf

Een persoonlijke aanpak staat altijd bij ons voorop. Wij gaan verder dan alleen uw spullen van plek A naar B brengen. Zo hebben wij ook onze “Handy-man service”. Wij halen uw lampen weg, maar hangen ze ook weer op in uw nieuwe woning. Dit maak Willemse Verhuizingen uniek. Wij vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel terugkijkt op de verhuizing van uw inboedel in Gouda. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien in diensten, zoals:

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Of over de zaken die wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot de inboedel van uw woning in Gouda? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0180 66 59 31.

Heeft u plannen om uw kantoor nieuw in te richten, of zoekt u als leverancier van kantoormeubilair een betrouwbare partner?

Willemse Verhuizingen, naast verhuizen ook nog montagediensten!

Neem vrijblijvend contact met ons op.